Σε περίπου 24 ώρες, η Porsche θα πραγματοποιήσει τα αποκαλυπτήρια της ανανεωμένης Macan, οι πωλήσεις της οποίας αναμένεται να ξεκινήσουν από το φθινόπωρο. Το μεσαίο SUV της γερμανικής εταιρίας θα είναι βελτιωμένο από άποψη σχεδιασμού, άνεσης, συνδεσιμότητας και δυναμικής οδήγησης.

Συγκεκριμένα ο 2,0-λιτρος turbo θα αποδίδει 300 άλογα, αύξηση 52 ίππων, ενώ η Macan S θα χρησιμοποιεί τον V6 3,0-λίτρων της Panamera, απόδοσης 355 ίππων, 20 περισσότερα από όσα αποδίδει σήμερα. Η Macan Turbo, θα εξοπλίζεται με τον 2,9-λίτρων κινητήρα απόδοσης 440 ίππων, 40 περισσότερα από όσα αποδίδει σήμερα το μοντέλο.

Η ανανεωμένη Macan δεν θα προσφέρεται με κάποιον diesel κινητήρα, ενώ δεν θα υπάρξει ούτε κάποια plug-in υβριδική έκδοση. Η ανάρτηση της θα κάνει χρήση αλουμινίου προκειμένου να μειωθεί το βάρος, το σύστημα διεύθυνσης θα έχει νέες ρυθμίσεις, ενώ θα υπάρχουν και δυνατότερα φρένα με επικάλυψη βολφραμίου με λευκές δαγκάνες.

Στιλιστικά μεταξύ άλλων θα συναντάμε επανασχεδιασμένους προφυλακτήρες, νέα φωτιστικά σώματα, νέες ζάντες και νέα διακοσμητικά. Στο εσωτερικό η Macan θα αποκτήσει μεγαλύτερη οθόνη συστήματος ενημέρωσης και ψυχαγωγίας, νέους αεραγωγούς και νέα διακοσμητικά.