Επίσημο: Porsche Macan facelift

Σχετικά άρθρα

Η Porsche παρουσίασε σήμερα την ανανεωμένη έκδοση της Macan. Το πιο επιτυχημένο μοντέλο της Porsche από πλευράς πωλήσεις, μετρά ήδη περισσότερες από 350.000 μονάδες από το 2014 που βγήκε στην αγορά.

Η ανανεωμένη Macan αποκτά νέους προφυλακτήρες, ενώ στον βασικό εξοπλισμό διαθέτει LED φωτιστικά σώματα μπροστά και πίσω. Ανάμεσα στα διαθέσιμα χρώματα συναντάμε το ιδιαίτερο γαλάζιο Miami Blue, όπως επίσης και τα Dolomite Silver Metallic, Crayon και Mamba Green Metallic. Οι ζάντες είναι και αυτές νέας σχεδίασης και προσφέρονται σε διαστάσεις 20″ και 21″.

Στο εσωτερικό συναντάμε νέο πίνακα οργάνων και νέα κεντρική κονσόλα που φιλοξενεί τη νέα οθόνη αφής 11″. Επίσης υπάρχουν νέοι αεραγωγούς και νέα διακοσμητικά, με την Porsche να προσφέρει και μια εφαρμογή για τα smartphone των οδηγών, ώστε αυτοί να καταγράφουν τις εκτός δρόμου εμπειρίες τους.

Η Porsche Macan μπορεί να εξοπλιστεί με το GT Sport τιμόνι, προερχόμενο από την 911. Φέρει το Sport Response κουμπί αν ο ιδιοκτήτης επιλέξει το Sports Chrono πακέτο. Το αυτοκίνητο διαθέτει νέο θερμαινόμενο παρμπρίζ και σύστημα ιονιστή, όπως και νέα συστήματα υποστήριξης του οδηγού, συμπεριλαμβανομένου του Assist Jam Traffic Jam.

Η ανάρτηση κάνει χρήση αλουμινίου προκειμένου να μειωθεί το βάρος, το σύστημα διεύθυνσης έχει νέες ρυθμίσεις, ενώ υπάρχουν και δυνατότερα φρένα με επικάλυψη βολφραμίου.

Η Porsche δεν αποκάλυψε καμία πληροφορία και τους κινητήρες που θα εξοπλίζεται η ανανεωμένη Macan, λόγω του WLTP. Αναφορές θέλουν τον 2,0-λιτρο turbo να αποδίδει 300 άλογα, αύξηση 52 ίππων, ενώ η Macan S χρησιμοποιεί τον V6 3,0-λίτρων της Panamera, απόδοσης 355 ίππων, 20 περισσότερα από όσα απέδιδε η pre-facelift έκδοση.

Η Macan Turbo, εξοπλίζεται με τον 2,9-λίτρων κινητήρα απόδοσης 440 ίππων, 40 περισσότερα από το pre-facelift μοντέλο. Η ανανεωμένη Macan δεν θα προσφέρεται με κάποιον diesel κινητήρα, ενώ δεν θα υπάρξει ούτε κάποια plug-in υβριδική έκδοση.

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Ανακαλούνται 7.458 Porsche Taycan λόγω κινδύνου πυρκαγιάς

Η Porsche προχωρά στην ανάκληση 7.458 Taycan, παραγωγής μεταξύ 2018 και 2024 εξαιτίας πιθανού προβλήματος στις μπαταρίες τους που θα μπορούσε να οδηγήσει σε...

Ανανεωμένη Porsche Cayenne GTS με 500 άλογα

Την ανανεωμένη έκδοση της Cayenne GTS παρουσιάζει η Porsche με το αυτοκίνητο να ξεχωρίζει από τις υπόλοιπες εκδόσεις από τους νέους προφυλακτήρες, από τα...

Rezvani Retro RR1. Μια 911 με “σύγχρονη-ρετρό” εμφάνιση

Η νέα δημιουργία της Rezvani είναι το Retro RR1. Πρόκειται για μια 911 (992) που διαθέτει νέο αμάξωμα κατασκευασμένο από ανθρακονήματα, με ρετρό σχεδίαση...