Η SsangYong ανανεώνει το Turismo

Σχετικά άρθρα

Μέχρι χθες το ξέραμε ως Rodius Turismo, αλλά η SsangYong μετά το facelift του μοντέλου “πετάει” το πρώτο μέρος του ονόματος και πλέον ­θα το εμπορεύεται ως Turismo. Το μοντέλο παρουσιάστηκε στην έκθεση της Γενεύης του 2013, και φτάνοντας στο μέσο του κύκλου ζωής του η κορεάτικη εταιρία μας δείχνει την ανανεωμένη έκδοση του.

Οι αλλαγές εντοπίζονται κυρίως στο εμπρός μέρος, όπου ο σχεδιασμός της μάσκας και φωτιστικών σωμάτων εναρμονίζονται με την πρόσφατη ταυτότητα της εταιρίας. Το μεγάλο MPV είναι διαθέσιμο σε 7 θέσια διάταξη, με την τρίτη σειρά καθισμάτων να μπορεί να αφαιρεθεί πλήρως. Έτσι, ο χώρος αποσκευών μπορεί να αγγίξει έως τα 3.146 λίτρα. Ακόμα, νέο είναι το σύστημα ενημέρωσης και ψυχαγωγίας, όπου πλέον έχει συμβατότητα με Android Auto και Apple CarPlay.

Έχει 3 μέτρα μεταξόνιο και θα πωλείται σε τρεις εκδόσεις εξοπλισμού Luxury Touring (LT), Grand Touring (GT) και Royal Touring (RT). Μηχανικά φορά τον e-XDi200 turbodiesel 2,2-λίτρων ο οποίος αποδίδει 155 άλογα με 360 Nm ροπής. Συνδυάζεται είτε με ένα 6-τάχυτο μηχανικό κιβώτιο είτε με ένα 5-τάχυτο αυτόματο κιβώτιο της Mercedes-Benz.

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

SsangYong Torres EVX

Την ηλεκτρική έκδοση του Torres αποκάλυψε σήμερα η SsangYong, η οποία στην έκθεση Seoul Mobility Show στις 30 Μαρτίου θα παρουσιάσει συνολικά 16 πρωτότυπα...