Όπως ανακοίνωσε η Aston Martin, σε συνεργασία με την EON Productions, την εταιρία παραγωγής των ταινιών James Bond, θα ετοιμάσουν μέσω του προγράμματος continuation της Aston Martin Works, 25 ολοκαίνουργιες DB5 για πελάτες και 3 ακόμη με την μια να μένει στην Aston Martin, μια θα πάει στα κινηματογραφικά στούντιο της EON Productions και μια θα δημοπρατηθεί με όλα τα έσοδα να δίνονται σε φιλανθρωπικά ιδρύματα.

Όλες θα είναι ακριβώς ίδιες με αυτήν που συμμετείχε στα γυρίσματα της ταινίας Goldfinger του διάσημου Βρετανού πράκτορα. Μάλιστα θα εξοπλίζονται με όλα τα gadgets που συναντάμε στην DB5 του 007, τα οποία θα δημιουργηθούν από τον Chris Corbould, ειδικό στα special effects, μαζί με τους ανθρώπους του τμήματος Q της Aston Martin

Το κόστος κάθε μιας DB5 ανέρχεται στα 3,3 εκατ. λίρες (3,7 εκατ. ευρώ), με τις παραδόσεις των μοντέλων να ξεκινούν το πρώτο μισό του 2020. H DB5 εκτός από την Goldfinger, συμμετείχε επίσης στις ταινίες Thunderball (1965), το GoldenEye (1995), Tomorrow Never Dies (1997), Casino Royale (2006), Skyfall (2012) και Spectre (2015).