Τις προηγούμενες ημέρες, ένα μπλε Ford GT πιάστηκε να γυρίζει στη γερμανική πίστα, και παρότι η εταιρία δεν αναφέρει τίποτα σχετικά με αυτό. είναι πολύ πιθανό να ετοιμάζεται να γράψει έναν γρήγορο χρόνο στο Nurburgring Nordschleife με το supercar της.

Οι λόγοι που βγάζω το παραπάνω συμπέρασμα είναι οι εξής, καθώς αρχικά, το συγκεκριμένο GT, φοράει τις πινακίδες κυκλοφορίας από το Ηνωμένο Βασίλειο GT17 FOE, οι οποίες είναι οι ίδιο που χρησιμοποιήθηκαν από τη Ford για διάφορες εμφανίσεις του αυτοκινήτου σε motorsport εκδηλώσεις. Με αυτές έτρεξε το λόφο του Goodwood Festival of Speed τον περασμένο μήνα, με τον εργοστασιακό οδηγό της Ford, Harry Ticknell και είναι το ίδιο αυτοκίνητο που παρουσιάστηκε στο Speedhunters πέρσι.

Από το video βλέπουμε ότι το GT τρέχει σε περίοδο που η πίστα είναι ανοιχτή μόνο για τις εταιρίες (industry pool session), όπου οι αυτοκινητοβιομηχανίες δοκιμάζουν τα αυτοκίνητά τους στη περίφημη γερμανική πίστα. Ακολούθως, το αυτοκίνητο βρίσκεται στην λειτουργία Race, η οποίο μειώνει το ύψος από το έδαφος κατά 50 χλστ. και θέτει την πίσω αεροτομή σε τέτοια κλίση για μέγιστη δύναμη αεροδυναμική απόδοση. Όπως θα δεις το αυτοκίνητο δεν κάνει βόλτα, αλλά είναι σε full attack mode, ή κάτι κοντά σε αυτό.

Και τέλος, όπως βλέπεις το αυτοκίνητο είναι εξοπλισμένο με μερικές κεραίες, που είναι τοποθετημένες στην οροφή του. Αυτές είμαι σίγουρος ότι αποτελούν μέρος συστήματος συλλογής δεδομένων τηλεμετρίας, τύπου Vbox ή κάποιας παρόμοιας συσκευής.