H Renault teasάρει το Arkana, το νέο της crossover 

Σχετικά άρθρα

Την επόμενη εβδομάδα ανοίγει τις πύλες της η έκθεση της Μόσχας, και εκεί η Renault θα παρουσιάσει ένα νέο crossover, και μετά την teaser φωτογραφία του που είδαμε πριν δύο μήνες, σήμερα μας δίνει άλλη μια αποκαλύπτοντας ταυτόχρονα το όνομα του.

Αυτό θα ονομάζεται Arkana, με το όνομα να προέρχεται από το «arcanum», τη λατινική λέξη που σημαίνει μυστικό, με την Renault να ισχυρίζεται ότι το Arkana συνδέεται με το μυστήριο, την ελκυστικότητα και το πρωτοποριακό πνεύμα.

Θα βασίζεται στο Kaptur, δηλαδή την ελαφρώς μεγαλύτερη έκδοση του Captur για τη ρωσική αγορά, και παρότι το Arkana θεωρείται παγκόσμιο μοντέλο, αυτό θα είναι το κλειδί για την αύξηση των πωλήσεων της Renault στη Ρωσία, τη δεύτερη μεγαλύτερη αγορά πίσω από τη Γαλλία.

Το μοντέλο διαθέτει νέας σχεδίασης προφυλακτήρα και γρίλια, φορώντας LED φωτιστικά σώματα.

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Στις 2 Μαΐου τα αποκαλυπτήρια του Renault Symbioz

Από τις αρχές του έτους η Renault έχει γνωστοποιήσει ότι ετοιμάζει ένα μεσαίο crossover, το οποίο θα ονομαστεί Symbioz. Σήμερα, η γαλλική εταιρία ανακοίνωσε...

Την Δευτέρα 29 Απριλίου η παρουσίαση των ανανεωμένων Cupra Formentor και Leon

Τις ανανεωμένες εκδόσεις των Formentor και Leon θα παρουσιάσει Cupra την Δευτέρα 29 Απριλίου, με τα αυτοκίνητα να υιοθετούν τη νέα σχεδιαστική γλώσσα της...