Το Σαββατοκύριακο 6-7 Οκτωβρίου η χώρα μας θα έχει την τιμή να φιλοξενήσει τη διασημότερη σειρά αγώνων Drift παγκοσμίως. Πρόκειται για την ταχύτερα αναπτυσσόμενη επαγγελματική σειρά αγώνων του είδους στον κόσμο, με τον θεσμό να έχει ξεκινήσει πριν από 13 χρόνια. Για το 2018 περιλαμβάνει 8 αγώνες στους οποίους οδηγοί και ομάδες από 52 χώρες, ανταγωνίζονται για τους τίτλους των πρωταθλημάτων σε 26 διαφορετικές διοργανώσεις.

Τον προσεχή Οκτώβριο, η ΟΜΑΕ σε συνεργασία με τον οργανισμό «King of Europe» θα διοργανώσει στο αυτοκινητοδρόμιο Σερρών τους μεγάλους τελικούς, τόσο του King of Europe ProSeries 2018, όσο και του King of Nations 2018. Οι αγώνες αυτοί χαρακτηρίζονται οι πλέον σημαντικοί του 2018 για τα αντίστοιχα πρωταθλήματα, αφού προσφέρουν διπλούς βαθμούς στους συμμετέχοντες.

Οδηγοί απ’ όλο τον κόσμο, όπως ο Daigo Saito με το νέο του Lexus SC430 των 1.200 ίππων, αλλά και Έλληνες πρωταθλητές, όπως ο Χρήστος Χατζαράς με την BMW M3 (E36) του είναι μερικά ονόματα που ετοιμάζονται να προσφέρουν ξεχωριστό θέαμα σε όλους τους φίλους του μηχανοκίνητου αθλητισμού, πιέζοντας στο όριο τους κινητήρες και τα ελαστικά των αυτοκινήτων τους στην ειδικά διαμορφωμένη πίστα του αυτοκινητοδρομίου Σερρών, στις 6 και 7 Οκτωβρίου!