Δες από κοντά το Tesla Semi, και τους κινητήρες του

Σχετικά άρθρα

H Tesla παρουσίασε πέρσι το ημιφορτηγό της και αυτό δεν θα κυκλοφορήσει στους δρόμους πριν το 2020. Αυτό, όμως, δεν σημαίνει ότι δεν κάνει δοκιμές και όπως θα δεις στο παρακάτω video κάποιος είχε την ευκαιρία να το επεξεργαστεί από πολύ κοντά.

Οι μέχρι σήμερα πληροφορίες αναφέρουν ότι η αμερικάνικη θα προσφέρει το Tesla Semi σε δύο εκδόσεις αυτονομίας, η πρώτη με 300 μίλια (480 χλμ.) με κόστος που αναμένεται από 150.000 δολάρια, ενώ η έκδοση με τα 500 μίλια αυτονομία (800 χλμ.) αναμένεται να ξεκινά από τα 180.000 δολάρια. Η διαφορά των 30.000 για μια αναβάθμιση 320 χλμ. μεταφράζεται σε περίπου 150 δολάρια ανά 1,6 πρόσθετης αυτονομίας.

Ακόμα σύμφωνα με πληροφορίες, το Tesla Semi θα έχει χωρητικότητα μπαταριών περίπου 1 MWh και θα χρησιμοποιεί 4 ανεξάρτητους ηλεκτροκινητήρες. Για να κάνει κάποιος κράτηση για το Tesla Semi, απαιτείται προκαταβολή 20.000 δολαρίων, ενώ η Founders Series θα κοστίζει 200.000 δολάρια και για να την αποκτήσει κάποιος θα πρέπει να καταβάλει όλο το ποσό.

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Genesis G80 EV Magma Concept

Στο περίπτερο της Genesis στην έκθεση του Πεκίνου βρίσκεται το G80 EV Magma Concept, με το πρωτότυπο να ξεχωρίζει από το νέο bodykit κατασκευασμένο...

Τέσσερα πρωτότυπα από την Nissan

Τα πρωτότυπα Epoch, Evo, Epic και Era παρουσίασε στην έκθεση του Πεκίνου η Nissan, πρωτότυπα που δημιουργήθηκαν σε συνεργασία με την Dongfeng Motor. Πρόκειται...