Πιο συγκεκριμένα η Opel και η Segula Technologies βρίσκονται σε συνομιλίες ώστε η γαλλική εταιρεία τεχνολογίας να αναλάβει τις εγκαταστάσεις μηχανολογίας στο R & D κέντρο της Opel στο Ruesselsheim, κοντά στη Φρανκφούρτη. Τον Ιούλιο, οι εργατικές ενώσεις επέκριναν τα συγκεκριμένα σχέδια της PSA, καθώς οι εργαζόμενοι της Opel δήλωσαν ότι τα σχέδια θα απειλήσουν την ύπαρξη της Opel.

Ο διευθύνων σύμβουλος της Opel, Michael Lohscheller, δήλωσε ότι εάν υπάρξει συμφωνία, η Segula θα γίνει υπεργολάβος για την Opel, αλλά η Opel δεν θα διατηρήσει το μερίδιο της επιχείρησης. Σύμφωνα με την Opel, η Segula προσφέρεται να προστατεύσει θέσεις εργασίας μέχρι τον Ιούλιο του 2023, αλλά ο Lohscheller αρνήθηκε να πει εάν η ανάληψη των θέσεων εργασίας από την Segula θα έχει θετικό οικονομικό αντίκτυπο στην Opel.

Η Segula Technologies είναι μια γαλλική ομάδα μηχανολόγων με 11.000 υπαλλήλους σε 140 τοποθεσίες σε 28 χώρες. Δραστηριοποιείται στον τομέα της αυτοκινητοβιομηχανίας, της αεροδιαστημικής, της ενέργειας, των σιδηροδρόμων, της ναυτιλίας, της φαρμακευτικής και της πετροχημικής. Τέλος, συνεργάζεται με την Autolib για την υπηρεσία κοινής χρήσης αυτοκινήτων στο Παρίσι.