Οι Alfa Romeo Stelvio Giulia και Giulietta αποκτούν B-Tech εκδόσεις

Σχετικά άρθρα

Η Alfa Romeo ανακοίνωσε πως προσφέρει B-Tech εκδόσεις για τις Giulia, Giulietta και Stelvio. Οι Giulia και Stelvio διαθέτουν σκουρόχρωμα διακοσμητικά γύρω από τη γρίλια, σκουρόχρωμους καθρέπτες και σκούρες απολήξεις εξατμίσεων, όπως επίσης και ειδικά σήματα. Η Giulia B-Tech φέρει τους σπορ προφυλακτήρες της Veloce έκδοσης και ζάντες 18″ (19″ στον πρόσθετο εξοπλισμό), με την Stelvio B-Tech να διαθέτει σκουρόχρωμες μπάρες στην οροφή, ζάντες 19″ (20″ στον πρόσθετο εξοπλισμό)και σκουρόχρωμα διακοσμητικά στον πίσω προφυλακτήρα.

Τόσο η Giulia B-Tech, όσο και η Stelvio B-Tech φέρουν ενεργό cruise control, το σύστημα ενημέρωσης και ψυχαγωγίας Alfa Connect με οθόνη 8,8″ και συνδεσιμότητα Apple CarPlay και Android Auto, την σουίτα Alfa Connected Service και bi-xenon φωτιστικά σώματα.

Η Giulietta B-Tech φέρει και αυτή σκουρόχρωμα διακοσμητικά στη γρίλια, στους καθρέπτες, στις χειρολαβές, στην εξάτμιση και στα ένθετα των προβολέων ομίχλης, ενώ φορά και ειδικά σήματα. Οι ζάντες είναι διαστάσεων 18″, τα πίσω παράθυρα είναι φιμέ, το εσωτερικό κινείται σε σκούρες αποχρώσεις και υπάρχει σπορ προφυλακτήρας.

Στο εσωτερικό της συναντάμε το σύστημα ενημέρωσης και ψυχαγωγίας Alfa Connect με οθόνη 7″ και συνδεσιμότητα Apple CarPlay και Android Auto, κάμερα οπισθοπορείας, Mopar Connect και υποδοχές USB-HDMI.

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Αποχωρεί από την Red Bull ο Adrian Newey

Ο επικεφαλής σχεδιασμού της Red Bull, Adrian Newey, πρόκειται να αποχωρήσει από την ομάδα μετά τη διαμάχη που έχει ξεσπάσει εντός της αυστριακής ομάδας...