Σε περίπου δυο 24ώρα, η γερμανική εταιρία θα παρουσιάσει σε ένα ειδικό event στο San Francisco στις Η.Π.Α., το νέο E-Tron, και στο παρακάτω teaser video μας δείχνει εν τάχει τη λειτουργία των εξωτερικών καμερών που υπάρχουν στις θέσεις των καθρεφτών. Οι εικονικοί καθρέφτες είναι πολύ στενότεροι από τους συμβατικούς και ενσωματώνουν μια μικρή κάμερα.

Εξαιτίας αυτών, το εσωτερικό του ηλεκτρικού μοντέλου διαθέτει πέντε (5) οθόνες, καθώς οι εικόνες από τις κάμερες εμφανίζονται σε οθόνες OLED τοποθετημένες πάνω στην πόρτα και μπροστά από την χειρολαβή. Σε αυτές υπάρχουν τρεις διαθέσιμες προβολές: για οδήγηση στον αυτοκινητόδρομο, σε στροφές και για στάθμευση.

Το Audi E-Tron θα είναι το δεύτερο αυτοκίνητο παραγωγής που θα διαθέτει κάμερες αντί για εξωτερικούς καθρέφτες, καθώς πριν λίγες ημέρες η Lexus ανακοίνωσε ότι από τον ερχόμενο Οκτώβριο το ES θα εφοδιάζεται με τέτοιους.

 • gv

  παλι τα ιδια οπως με τη lexus ρε?
  αν ειναι να προεξεχουν τοσο ποιο το νοημα?

  • αυτο σκεφτομουν και γω…
   γιατι δεν βαζουν απλα ευρυγωνικες καμερες πισω εκει στην πινακιδα…..και να μην υπαρχουν καθολους στην ”παλια θεση” ?????

  • rafael

   για λογους design δεν πρπει να φυγουν ακομα!!!

  • λογους ντιζαιν ?????? ποιος ασχολειται με τους καθρευτες ??? μονο καγκουρες με Ε36 και 106..που βαζουν look DTM !!! :-P