Η Merecdes-AMG δοκιμάζει το Project One στον δρόμο

Σχετικά άρθρα

Έχει περάσει ακριβώς ένας χρόνος (και μια εβδομάδα), από την στιγμή που η Merecdes-AMG παρουσίασε στην έκθεση της Φρανκφούρτης το Project One, το πρώτο hypercar της το οποίο κινείται με ένα υβριδικό σύνολο που προέρχεται από τα μονοθέσια της γερμανικής ομάδας στην Formula 1.

Κατά την διάρκεια του προηγούμενου χρόνου δεν διαβάσαμε πολλά για αυτό, παρά μόνο ότι ο Lewis Hamilton αγόρασε δύο Project One, ένα για τον πατέρα του, και ότι η Mercedes-AMG απαγορεύει στους κατόχους του να το πουλήσουν. Σήμερα, η εταιρία έδωσε κάποιες φωτογραφίες, όπου μας δείχνει το Project One να δοκιμάζεται σε δημόσιους δρόμους, κάπου στην Αγγλία, αλλά κλειστούς στην κυκλοφορία.

Αυτές πιθανότατα είναι στο Millbrook Proving Ground, στο Bedfordshire, εκεί που δοκιμάζεται το hypercar, και πολύ κοντά στο Brackley, την έδρα της ομάδας για την F1. Όλες τις πληροφορίες σχετικά με αυτό μπορείς να τις διαβάσεις εδώ.

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Ανάκληση για 105.071 Mercedes GLE και GLS

Σε μια ακόμη ανάκληση προχωρά η Mercedes-Benz, με αυτή να επηρεάζει 32.308 GLE και 72.763 GLS που κυκλοφορούν στις ΗΠΑ και που έχουν κατασκευαστεί...
Autoblog.gr