Peugeot e-Legend concept

Σχετικά άρθρα

Μετά την teaser φωτογραφία η Peugeot αποκαλύπτει το e-Legend concept, ένα σύγχρονο με ρετρό στοιχεία coupe πρωτότυπο που θα το παρουσιάσει στο κοινό στην προσεχή έκθεση του Παρισιού στις αρχές του επόμενου μήνα.

Το Peugeot e-Legend concept αντλεί στοιχεία από το 504 Coupe, έχοντας αυτόνομες λειτουργίες επιπέδου 4. Έχει μήκος 4,65 μέτρα, πλάτος 12,93 μέτρα, ύψος 1,37 μέτρα και μεταξόνιο 2,69 μέτρα.

Στο εσωτερικό του Peugeot e-Legend Concept συναντάμε μια τεράστια κυρτή οθόνη 49″, soundbar της Focal, με τον οδηγό να έχει μπροστά του τρεις ψηφιακές οθόνες. Τα πάντα είναι επενδυμένα με μπλε βελούδο, ενώ υπάρχουν μπρονζέ και ξύλινες λεπτομέρειες.

Σύμφωνα με την γαλλική εταιρία, όταν ο οδηγός επιλέξει την αυτόνομη λειτουργία, το τιμόνι, οι τρεις ψηφιακές οθόνες του πίνακα οργάνων και τα πεντάλ κρύβονται έτσι ώστε ο οδηγός να έχει μεγαλύτερη άνεση.

Κίνηση παίρνει από έναν ηλεκτρικό powertrain απόδοσης 462 ίππων με 800 Nm ροπής. Τα 0-100 χλμ/ώρα τα κάνει σε λιγότερο από 4 δευτερόλεπτα, έχοντας τελική ταχύτητα 220 χλμ/ώρα. Οι μπαταρίες 100 kWh βρίσκονται τοποθετημένες στο πάτωμα και χαρίζουν αυτονομία 600 χλμ. Η μπαταρία με χρήση ταχυφορτιστή φορτίζει σχεδόν πλήρως μέσα σε 25 λεπτά.

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Η Pagani Alisea γιορτάζει τα 25 χρόνια της Zonda

Οι μεταπτυχιακοί φοιτητές του τμήματος Transportation Design στο Istituto Europeo di Design (IED) του Τορίνο, το ίδιο που φοίτησε ο Αλέξανδρος Λιώκης, ετοίμασαν ένα...