H Skoda μας δείχνει τα σκίτσα του Vision RS Concept των 245 υβριδικών ίππων

Σχετικά άρθρα

Εκτός από το Kodiaq RS, η τσέχικη εταιρία θα παρουσιάσει στο περίπτερο της στην επικείμενη έκθεση του Παρισιού το Vision RS Concept. Αυτό είναι ένα πρωτότυπο που μας δείχνει το πως θα μοιάζει ένα hothatch μοντέλο της, καθώς κάτω από το καπό θα υπάρχει ένα plug-in υβριδικό σύνολο απόδοσης 245 ίππων.

Πιο συγκεκριμένα, το Vision RS συνδυάζει το νέο 1.500άρη TSI Evo βενζινοκινητήρας, απόδοσης 250 ίππων και έναν ηλεκτροκινητήρα 102 ίππων. Το σύνολο θα εκπέμπει μόλις 33 γρ. CO2 ανά χλμ., ενώ χάρη στη μπαταρία 13 kWh, η οποία φορτίζει σε 2,5 ώρες, η αμιγώς ηλεκτρική του αυτονομία θα αγγίζει τα 70 χλμ., σύμφωνα με τον κύκλο NEDC.

Για τα 0-100 χλμ/ώρα θα χρειάζεται μόλις 7,1 δευτ., ενώ η τελική του ταχύτητα θα αγγίζει τα 209 χλμ/ώρα.Το Vision RS Concept έχει μήκος 4.356 χλστ., πλάτος 1.810 χλστ., ύψος 1.431 χλστ. και μεταξόνιο 2.650 χλστ.. Διαθέτει αεροτομή, αρκετά carbon μέρη, μεγάλες ζάντες και LED φωτιστικά σώματα. Πρακτικά μας δείχνει τον διάδοχο του Rapid, που θα γίνει αντίπαλος του Volkswagen Golf.

Στο εσωτερικό, το Skoda Vision RS concept διαθέτει ψηφιακό πίνακα οργάνων, μεγάλη οθόνη αφής στο κέντρο του ταμπλό, μια μικρή οθόνη στη κεντρική κονσόλα, bucket καθίσματα με carbon πλάτη και vegan Alcantara επενδύσεις. Επίσης συναντάμε carbon διακοσμητικά, κόκκινες ραφές, αλουμινένια στοιχεία και κρύσταλλα δημιουργίας της τσεχικής Lasvit.

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Η Pagani Alisea γιορτάζει τα 25 χρόνια της Zonda

Οι μεταπτυχιακοί φοιτητές του τμήματος Transportation Design στο Istituto Europeo di Design (IED) του Τορίνο, το ίδιο που φοίτησε ο Αλέξανδρος Λιώκης, ετοίμασαν ένα...

Ξεκίνησε η παραγωγή του Skoda Octavia facelift

Ανήμερα του Αγίου Βαλεντίνου, η Skoda παρουσίασε το facelift του Octavia και σήμερα η τσέχικη εταιρία έκανε γνωστό ότι ξεκίνησε η παραγωγή του best...