Δες τη Jaguar I-Pace στο 0-100 χλμ/ώρα και να πιάνει τελική

Σχετικά άρθρα

Η Mercedes και η Audi παρουσίασαν τα EQC και E-Tron αντίστοιχα τον περασμένο Σεπτέμβριο, αλλά η Jaguar τους είχε “προλάβει” έξι μήνες πριν. Τότε, στην έκθεση της Γενεύης η βρετανική εταιρία μας έδειξε την έκδοση παραγωγής του I-Pace, με το εμπορικό του λανσάρισμα να έχει ξεκινήσει εδώ και 4 μήνες και στην Ελλάδα θα είναι διαθέσιμο από τον Ιανουάριο.

Το I-Pace διαθέτει έναν ηλεκτροκινητήρα ανά άξονα, συνολικής απόδοσης 400 ίππων και 700 Nm ροπή. Σύμφωνα με την εταιρία, για το 0-100 χλμ/ώρα χρειάζεται 4,8 δευτ., ενώ η τελική ταχύτητα ξεπερνά τα 200 χλμ/ώρα. Στο παραπάνω video, όμως, θα δεις να ολοκληρώνει το “sprint” σε 5,5 δευτ., χρόνος καθόλου κακός.

Η υδρόψυκτη μπαταρία ιόντων-λιθίου διαθέτει 432 κελιά και έχει χωρητικότητα 90 kWh, κάτι που χαρίζει μια αυτονομία 475 χλμ. Σύμφωνα με την Jaguar, η μπαταρία του I-Pace φορτίζει κατά 80% μέσα σε 45 λεπτά με χρήση ταχυφορτιστή 100 kW. Όσοι χρησιμοποιούν τον wall box φορτιστή (7kW) της εταιρίας στο σπίτι τους, θα φτάσουν το 80% της φόρτισης σε δέκα ώρες.

Διάβασε ακόμα

Οι τιμές της ηλεκτρικής Jaguar I-Pace στην Ελλάδα

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Με 460 άλογα το Tesla Model 3 Performance στην Ευρώπη

Στις αρχές της εβδομάδας η Tesla παρουσίασε το Model 3 Performance με την εταιρία να ανακοινώνει πως φέρει δύο νέους ηλεκτροκινητήρες που αποδίδουν 510 άλογα...

Η τιμή του MG Cyberster στην Αγγλία

Στο πλαίσιο της περσινής έκθεσης αυτοκινήτου στη Σαγκάη της Κίνας, η MG αποκάλυψε την έκδοση παραγωγής του Cyberster, με την εταιρία -υπό κινεζική ιδιοκτησία-...