Peugeot 508 SW First Edition

Σχετικά άρθρα

Η Peugeot στην έκθεση του Παρισιού παρουσιάζει την First Edition έκδοση του 508 SW. Το μοντέλο βασίζεται στην έκδοση 508 SW GT και διαθέτει μαύρη γυαλιστερή γρίλια, ζάντες 19″, προσφέρεται σε δύο εξωτερικούς χρωματισμούς (Twilight Blue και Amazonite Grey) και στο εσωτερικό υπάρχει μαύρη επένδυση οροφής, αλουμινένια πεντάλ, νέα μαρσπιέ, μπλε κρυφός φωτισμός και ξύλινες λεπτομέρειες.

Επίσης συναντάμε Nappa δερμάτινες επενδύσεις, σύστημα ασύρματης φόρτισης, το σύστημα Night Vision, DAB ψηφιακό ραδιόφωνο, ηχοσύστημα της Focal, δύο ασύρματα ακουστικά της Focal, οθόνη αφής 10″ και Connected 3D Navigation σύστημα ενημέρωσης και ψυχαγωγίας με σύστημα αναγνώρισης φωνής.

Μηχανικά προσφέρεται με τον 1.600αρη PureTech κινητήρα βενζίνης απόδοσης 225 ίππων που συνδυάζεται με 8-τάχυτο αυτόματο κιβώτιο ταχυτήτων και με τον 2,0-λιτρο BlueHDi diesel απόδοσης 180 ίππων που συνδυάζεται και αυτό με 8-τάχυτο αυτόματο κιβώτιο ταχυτήτων.

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Νέο Peugeot 5008

Η Peugeot παρουσίασε σήμερα τη νέα γενιά του 5008. Το αυτοκίνητο βασίζεται στην πλατφόρμα STLA Medium, την ίδια που φέρει το νέο 3008 και...