Η Honda παρουσιάζει την Smart Intersection V2X τεχνολογία

Σχετικά άρθρα

Στη προσπάθεια της η Honda να προσφέρει ασφαλέστερες μετακινήσεις, παρουσιάζει το σύστημα Smart Intersection που ετοιμάζει.

Το σύστημα βασίζεται στην V2X (vehicle-to-everything) τεχνολογία και οι δοκιμές έγιναν στους δρόμους της πόλης Marysville στο Οχάιο των ΗΠΑ, με τους ανθρώπους της πόλης να έχουν προσαρμόσει κάποιες κάμερες στα φανάρια της πόλης, που είναι απαραίτητες για την λειτουργία της V2X τεχνολογίας. Υπάρχουν τέσσερις κάμερες που καταγράφουν βίντεο σε απόσταση έως 90 μέτρων.

Το Smart Intersection σύστημα χρησιμοποιεί επίσης λογιστικό αναγνώρισης αντικειμένων και μαζί με τα δεδομένα που συλλέγει από τις κάμερες, επιτρέπει στο αυτοκίνητο να γνωρίζει το τι γίνεται σε μια διασταύρωση, προτού καν φτάσει σε αυτή. Το λογισμικό της Honda δημιουργεί ένα βίντεο 360 μοιρών, ενώ στη πορεία μεταδίδει τις πληροφορίες αυτές και στα άλλα οχήματα γύρω του.

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Στο σφυρί Honda S2000 του 2001 με μόλις 1.525 χλμ.

Το Honda S2000 είναι αναμφισβήτητα ένα διαχρονικό αυτοκίνητο και τα τελευταία χρόνια οι τιμές του έχουν αγγίξει την στρατόσφαιρα, καθώς δεν είναι λίγες οι...

Πατέντα της Ferrari αποκαλύπτει εξακύλινδρο υβριδικό κινητήρα υδρογόνου

Η Ferrari έχει προχωρήσει στη κατάθεση διπλώματος ευρεσιτεχνίας για έναν υβριδικό εξακύλινδρο σε σειρά κινητήρα που τροφοδοτείται με υδρογόνο. Τα σχέδια παρουσιάζουν μια πληθώρα...
Autoblog.gr