H Volkswagen παρουσίασε τα αγωνιστικά χρώματα του Polo GTI R5

Σχετικά άρθρα

H Volkswagen παρουσίασε τα αγωνιστικά χρώματα με τα οποία θα τρέξει στον πρώτο του αγώνα το Polo GTI R5, στο Ράλλυ Ισπανίας στις 25 Οκτωβρίου. Το livery φέρει αποχρώσεις του κόκκινου, του λευκού, του μαύρου και της διακριτικής γραμμής στην μπροστινή μάσκα, με το λογότυπο GTI στην κυψελοειδή δομή, που δίνουν στο αγωνιστικό Polo την διακριτική του εμφάνιση.

Η Volkswagen Motorsport αναφέρει ότι έγραψε σε 20 μήνες 10.000 χλμ δοκιμών επί παντός εδάφους, και μάλιστα στις ίδιες ακριβώς περιοχές που είχε εξελιχθεί και το Polo R WRC.

Στον πρώτο αγώνα θα τρέξουν οι Petter Solberg-Veronica Engan και Eric Camille-Benjamin Veillas, με τις παραδόσεις σε ιδιώτες να ξεκινούν από το Νοέμβριο. Η VW έχει ήδη 15 παραγγελίες από ομάδες σε όλο τον κόσμο και οι πελάτες έχουν βρεθεί στις εγκαταστάσεις της VW Motorsport για να δουν το αυτοκίνητο από κοντά και πάρουν μία γεύση από το δεξί μπάκετ, δίπλα στον δοκιμαστή της ομάδας Dieter Depping.

Κάτω από το καπό υπάρχει ένας 1.600άρης turbo κινητήρας, απόδοσης 272 ίππων, που επιτρέπει στο αγωνιστικό -βάρους 1.230 κιλών- να επιταχύνει για τα 0-100 χλμ/ώρα σε 4,1 δευτ.

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Δες την Michele Mouton να αντιδρά στη νίκη της στο Rally Ακρόπολις

Η Michele Mouton είναι η πιο επιτυχημένη γυναίκα που συμμετείχε ποτέ στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Ράλι και φέτος συμπληρώνονται 50 χρόνια από τον πρώτο της...
Autoblog.gr