H Ford παρουσιάζει τα νέα Fiesta ST-Line Red Edition και Black Edition

Σχετικά άρθρα

Η Ford επεκτείνει την γκάμα εκδόσεων του νέου Fiesta και προσθέτει τα νέα Fiesta Red Edition και Black Edition. Αυτά είναι βασισμένα στην έκδοση Fiesta ST-Line, όπου από τις αρχές του 2018 κατέχει το 20% των πωλήσεων Fiesta.

Οι νέες εκδόσεις είναι διαθέσιμες σε τρίθυρο και πεντάθυρο αμάξωμα, και κάτω από το καπό των Fiesta ST-Line Red Edition και Black Edition βρίσκεται ο χιλιάρης βενζινοκινητήρας EcoBoost της Ford, απόδοσης 140 ίππων, που συνδυάζεται με εξάρι, μηχανικό κιβώτιο, ενώ διαθέτουν σπορ ανάρτηση για άμεση απόκριση και μία απολαυστική οδηγική εμπειρία.

Οπτικά, το νέο Fiesta ST-Line Red Edition είναι βαμμένο σε κόκκινο (race red) χρώμα, με ματ μαύρες ρίγες και μπορντούρα high-gloss black, που εκτείνονται από την οροφή, μέσω του καπό, μέχρι το κάτω εμπρός σπόιλερ. Από την άλλη, το Fiesta ST-Line Black Edition είναι βαμμένο σε μαύρο (panther black) χρώμα, διακοσμημένο με ματ, μαύρες ρίγες οι οποίες τονίζονται με high-gloss red μπορντούρα.

Και τα δύο φέρουν μία μεγάλη πίσω αεροτομή βαμμένη στο χρώμα του αμαξώματος, 17άρες ζάντες αλουμινίου Panther Black με κόκκινη στεφάνη και μαύρα καλύμματα καθρεπτών διχοτομημένα από μια οριζόντια κόκκινη ρίγα.

Στο εσωτερικό, υπάρχουν κόκκινες πινελιές στα μερικώς δερμάτινα σπορ καθίσματα, στις λαβές των θυρών, στο πλαίσιο του κεντρικού αεραγωγού και στην μπάρα συνεπιβάτη στο ταμπλό. Κόκκινες ραφές συναντάμε στο δερμάτινο τιμόνι με επίπεδο κάτω τμήμα, στο κάλυμμα του επιλογέα ταχυτήτων, στο κάλυμμα του χειρόφρενου, στα πατάκια και στις επενδύσεις θυρών.

Ανάμεσα στα χαρακτηριστικά άνεσης και ασφάλειας που προσφέρονται στάνταρ, είναι προβολείς αλογόνου τύπου projector με αυτόματο φωτισμό, φώτα ημέρας LED και πίσω φώτα LED, εμπρός φώτα ομίχλης με φωτισμό διασταυρώσεων, Lane-Keeping Aid, Speed Limiter και Hill Start Assist. Άλλες προαιρετικές τεχνολογίες υποστήριξης οδηγού περιλαμβάνουν Pre-Collision Assist με Pedestrian Detection, Traffic Sign Recognition, Adaptive Cruise Control και Blind Spot Information System.

Τα νέα μοντέλα Ford Fiesta ST-Line Red Edition και Black Edition είναι ήδη διαθέσιμα για παραγγελία.

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

H Ford θα κατασκευάσει ένα νέο SUV στο εργοστάσιο της στην Ισπανία

Σε σημερινή ανακοίνωση της, η Ford έκανε γνωστές τις προθέσεις της να κατασκευάσει ένα νέο SUV στο εργοστάσιό της στη Βαλένθια στην Ισπανία, χωρίς...

Το Ford Mustang το best-seller σπορ αυτοκίνητο του κόσμου

Για περισσότερα από 10 χρόνια το Ford Mustang παραμένει το best seller σπορ αυτοκίνητο παγκοσμίως. Οι Ηνωμένες Πολιτείες ήταν η χώρα που το μοντέλο...

Δες την Michele Mouton να αντιδρά στη νίκη της στο Rally Ακρόπολις

Η Michele Mouton είναι η πιο επιτυχημένη γυναίκα που συμμετείχε ποτέ στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Ράλι και φέτος συμπληρώνονται 50 χρόνια από τον πρώτο της...

Εγνατία Οδός: Ακριβαίνουν τα διόδια έως και 120%. Στις ΓΕΚ ΤΕΡΝΑ και Egis η παραχώρηση της για 35 χρόνια

Οι υπουργοί Υποδομών και Οικονομίας υπέγραψαν σήμερα την Κοινή Υπουργική Απόφαση για τις αυξήσεις στα διόδια της Εγνατίας Οδού και αναμένεται η δημοσίευσή της...
Autoblog.gr