Καθυστερεί το Audi E-Tron λόγω bug στο λογισμικό

Σχετικά άρθρα

Η Audi παρουσίασε το πρώτο της ηλεκτρικό SUV στα μέσα Σεπτεμβρίου και τότε είχε ανακοινώσει ότι οι πρώτες παραδόσεις στην Ευρώπη έχουν προγραμματιστεί για τα τέλη του 2018, χωρίς να προσδιορίζεται το ακριβές χρονοδιάγραμμα.

Σήμερα, όμως, έγινε γνωστό ότι οι πελάτες της γερμανικής εταιρίας θα πρέπει να περιμένουν λίγο παραπάνω μέχρι να παραλάβουν το νέο τους E-Tron. Πιο συγκεκριμένα, η καθυστέρηση υπολογίζεται σε τέσσερις εβδομάδες, εξαιτίας ενός προβλήματος κατά την εξέλιξη του λογισμικού του αυτοκινήτου. Εκπρόσωπος της Audi δήλωσε ότι χρειάζεται νέα έγκριση για ένα μέρος του λογισμικού, που τροποποιήθηκε κατά τη διάρκεια της διαδικασίας εξέλιξης του αυτοκινήτου.

Οι καθυστερήσεις των παραδόσεων του E-Tron αναφέρθηκαν για πρώτη φορά στη γερμανική εφημερίδα Bild am Sonntag, επικαλούμενες πηγές κοντά στην εταιρεία και μετά επιβεβαιώθηκαν από την Audi. Ακόμα, η εφημερίδα ανέφερε ότι η επίσημη κυκλοφορία του θα μπορούσε να καθυστερήσει μέχρι μερικούς μήνες.

Τέλος, η γερμανική εφημερίδα ανέφερε ότι η Audi ήταν σε διαπραγματεύσεις για αρκετό καιρό με την LG Chem για την τιμή των μπαταριών, τον προμηθευτή μπαταριών από τη Νότιο Κορέα για τα ηλεκτρικά οχήματα της, η οποία θέλει να αυξήσει τις τιμές κατά περίπου 10% λόγω της μεγάλης ζήτησης. Μεταξύ άλλων, η LG Chem προμηθεύει με μπαταρίες την Audi, τη Volkswagen και τη Daimler.

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα