H BMW αντιμέτωπη με κριτική για το κακό timing της διαφήμισης της Σειράς 8 στην Βενετία

Σχετικά άρθρα

Την προηγούμενη εβδομάδα η Ιταλία επλήγη από σφοδρή κακοκαιρία, που ήταν δυστυχώς η αιτία να χάσουν τη ζωή τους αρκετοί άνθρωποι. Αρκετές καταστροφές έγιναν και στην Βενετία, όπου εξαιτίας των ισχυρών ανέμων που προκάλεσαν την πέραν του αναμενόμενου, αύξηση της στάθμης της λιμνοθάλασσας πλημμυρίζοντας σχεδόν το 75% της πόλης.

Οι πλατείες , οι δρόμοι, τα καταστήματα έγιναν ένα με τα κανάλια αφού το νερό έφτανε μέχρι και το γόνατο, καθώς η στάθμη του νερού ανέβηκε μέχρι 156 εκατοστά. Η στάθμη του νερού ξεπέρασε ανυψωμένους “διαδρόμους” που χρησιμοποιούνται στα σημεία της πόλης, καθώς η Βενετία συχνά αντιμετωπίζει τέτοια φαινόμενα, αλλά το ανώτατο επίπεδο της προηγούμενης Δευτέρας (29/10) ήταν το υψηλότερο από τον Δεκέμβριο του 2008.

Θα μου πεις τι σχέση έχει αυτή η είδηση; Χθες (31/10) η BMW έδωσε στη δημοσιότητα μια τηλεοπτική διαφήμιση και φωτογραφίες για την προώθηση της νέας Σειράς 8. Και όπως ίσως μαντεύεις, αυτή γυρίστηκε πριν μερικές εβδομάδες στην Βενετία. Κάτι που σίγουρα είναι κακό timing, αλλά ήταν αρκετό για επικριτικά σχόλια.

Η δημιουργία του διαφημιστικού spot δεν ήταν καθόλου εύκολη και απλή. Σε αυτό θα δεις τη νέα 8άρα να κυκλοφορεί στο ιστορικό κέντρο της Βενετίας, κάτι που κανείς δεν έχει γίνει ποτέ ξανά στο παρελθόν, ενώ θα δεις το γερμανικό sport μοντέλο να κινείται κατά μήκος του Canal Grande και κάτω από τη γέφυρα του Rialto, κάτι που επίσης δεν έχει γίνει ποτέ στο παρελθόν από κάποιο αυτοκίνητο.

Για να καταστεί αυτό δυνατό, η BMW δημιούργησε έναν πλωτό δρόμο στα κανάλια της Βενετίας, επιτρέποντας στη Σειρά 8 να κινηθεί στην πόλη που κυριαρχείται από βάρκες. Αξίζει να σημειωθεί ότι οι τοπικές αρχές επέτρεψαν για πρώτη φορά στην ιστορία της πόλης την κατασκευή μιας πλωτής πλατφόρμας.

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Suzuki: Παραγωγή 30 εκατομμυρίων αυτοκινήτων στην Ινδία

Η Suzuki ανακοίνωσε ότι η συσσωρευμένη παραγωγή αυτοκινήτων ξεπέρασε τις 30 εκατομμύρια μονάδες στην Ινδία στο τέλος Μαρτίου. Η Ινδία γίνεται η δεύτερη χώρα -μετά...

Να τι συμβαίνει σε έναν κινητήρα εάν του βάλεις πολύ παραπάνω λάδι

Όλοι οι κινητήρες εσωτερικής καύσης απαιτούν λάδι για να λειτουργούν, αλλά τι γίνεται εάν βάλεις παραπάνω λάδι από αυτό που ορίζει ο κατασκευαστής; Μερικά...