Μπορεί με την πρώτη ανάγνωση να κρίνεις πολύ “ρηχό” το τίτλο, αλλά δεν ξέρω πως αλλιώς μπορώ να χαρακτηρίσω τον συγκεκριμένο πίνακα, που απεικονίζει τη Ferrari Enzo. Κάποιος σκέφτηκε ότι τα golf tees μπορούν να “μετατραπούν” σε pixels και να δημιουργήσουν το παρακάτω αποτέλεσμα.

Δεν είμαι γνώστης της ορολογίας που διέπει το άθλημα του golf, αλλά ψάχνοντας λίγο έμαθα ότι τα golf tees είναι τα στηρίγματα που τοποθετούνται στο γρασίδι και πάνω σε αυτά ακουμπούν οι golfers τα μπαλάκια, πριν τα χτυπήσουν.

Η Voulte Art and Design, παράρτημα της εταιρίας κλασικών αυτοκινήτων Voulte, με έδρα την πόλη Ogden στην Utah των Η.Π.Α. σκέφτηκε “out of the box” και προσφέρει σε κάθε εύπορο συλλέκτη αυτοκινήτων την επιλογή να δημιουργήσει τον πίνακα της φαντασίας του.

Στην συγκεκριμένη περίσταση, ο πίνακας έχει διαστάσεις 335×244 εκατοστά και για την δημιουργία της Enzo χρειάστηκαν περίπου 144.000 golf tees. Υπάρχουν 36 διαφορετικά χρώματα, εκ των οποίων τα 17 είναι διαφορετικά κόκκινα, και συνολικά χρειάστηκαν 5 μήνες για την ολοκλήρωση του. Η εταιρία δεν ανακοινώνει τιμή για τον πίνακα, παρά μόνο αναφέρει ότι βρίσκεται ήδη στο ιδιωτικό γκαράζ αυτοκινήτων ενός συλλέκτη.