Το παρελθόν, το παρόν και το μέλλον της Nissan στο 21o Nismo festival

Σχετικά άρθρα

Στο 21o Nismo festival, η Nissan θα γιορτάσει τα 60 χρόνια παρουσίας στον παγκόσμιο μηχανοκίνητο αθλητισμό

Όσοι τυχεροί βρεθούν στην πίστα Fuji Speedway για το φετινό Nismo festival, θα δουν από κοντά θρυλικά αυτοκίνητα και οδηγούς της Nissan από την ένδοξη ιστορία της στο παγκόσμιο στερέωμα του μηχανοκίνητου αθλητισμού, όπως και τι σχετικό μας επιφυλάσσει το μέλλον.

Οι ομάδες και οι οδηγοί της Nissan θα συγκεντρωθούν στις 2 Δεκεμβρίου, μαζί με μερικά από τα καλύτερα αυτοκίνητα της 60χρονης ιστορίας της στα δρώμενα του παγκόσμιου μηχανοκίνητου αθλητισμού, όπως επίσης και με τα τελευταία μοντέλα παραγωγής της Nismo. Στο πλαίσιο των παράλληλων εκδηλώσεων, οι φίλοι της ιαπωνικής εταιρίας θα έχουν την μοναδική ευκαιρία να δουν από κοντά την νέα Formula E στην πίστα της Ιαπωνίας, όπως και μια εντελώς νέα, δυναμική έκθεση οχημάτων EV.

Η Formula E αντιπροσωπεύει την πλευρά των επιδόσεων του Nissan Intelligent Mobility, του οράματος της εταιρείας για την αλλαγή του τρόπου με τον οποίο τα αυτοκίνητα τροφοδοτούνται με ενέργεια, οδηγούνται και ενσωματώνονται στην κοινωνία. Αξίζει να σημειωθεί ότι το αμιγώς ηλεκτροκίνητο μοντέλο, θα παρουσιαστεί μόλις λίγες εβδομάδες πριν από το αγωνιστικό του ντεμπούτο, στο Ριάντ της Σαουδικής Αραβίας.

Ο Takao Katagiri, διευθύνων σύμβουλος και επικεφαλής της των δραστηριοτήτων της Nismo για τα επιβατικά αυτοκίνητα της Nissan, δήλωσε:

Αν και δεν έχουμε ακόμα αγώνα της Formula E στην Ιαπωνία, εντούτοις είμαστε ενθουσιασμένοι που θα δείξουμε την πλευρά της συναρπαστικής οδήγησης στους οπαδούς του Nismo festival. Αυτή είναι μια μεγάλη ευκαιρία για τους οπαδούς των μηχανοκίνητων σπορ να παρακολουθήσουν από κοντά πώς οι μηχανικοί της Nissan και της Nismo, μαθαίνουν μέσα από τους αγώνες να κατασκευάζουν αυτοκίνητα με περισσότερο πάθος και με τεχνολογίες του Nissan Intelligent Mobility, που προσφέρουν στους πελάτες μας ανέσεις και ενθουσιασμό.

Για να γιορτάσει έξι δεκαετίες στον παγκόσμιο μηχανοκίνητο αθλητισμό, ξεκινώντας από την νίκη στο Αυστραλιανό Ράλι το 1958, η Nissan θα έχει στο φεστιβάλ περισσότερα από 50 αυτοκίνητα που έχουν αγωνιστεί ανά την Υφήλιο, αλλά και στην Ιαπωνία. Αυτοκίνητα ράλι από το 1950 έως το 1980, πρωτότυπα αυτοκίνητα από τη δεκαετία του 1990, σημερινά μοντέλα GT καθώς και η Formula E, είναι μερικά από τα θέματα που πλαισιώνουν το φετινό φεστιβάλ της Nismo.

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Συνεργασία Nissan και Honda στον τομέα των ηλεκτρικών αυτοκινήτων

Η Nissan και η Honda ανακοίνωσαν σήμερα πως υπέγραψαν μνημόνιο συνεργασίας, βάσει του οποίου θα ξεκινήσουν μια μελέτη σκοπιμότητας στρατηγικής συνεργασίας στον τομέα των...

Ολοκληρώνεται φέτος η παραγωγή του Nissan GT-R

Η R35 γενιά του Nissan GT-R βρίσκεται στην παραγωγή από το 2007 και δημοσίευμα από την Ιαπωνία θέλει φέτος να ολοκληρώνεται η παραγωγή του....

Ανάκληση για 31.896 Nissan Qashqai

Η Nissan ανακαλεί 31.896 Qashqai που κατασκευάστηκαν μεταξύ 2021 και 2022 επειδή ο αισθητήρας αφής στο τιμόνι μπορεί να έχει τοποθετηθεί λάθος και ανιχνεύει...

Η Nissan σε συζητήσεις με την Fisker

Η Nissan είναι η εταιρία που βρίσκεται σε προχωρημένες συνομιλίες με την Fisker, προκειμένου να επενδύσει σε αυτή 400 εκατ. δολάρια και να αποκτήσει...
Autoblog.gr