Η Ferrari συνεχίζει τις δοκιμές του υβριδικού κινητήρα της

Σχετικά άρθρα

Η Ferrari συνεχίζει την εξέλιξη του V6 υβριδικού της συστήματος σε πραγματικές συνθήκες, και μετά το μουλάρι δοκιμών στην πίστα του Fiorano, τώρα βλέπουμε μια υβριδική 488 να γυρνάει στους δρόμους της Στουτγάρδης.

Σύμφωνα με τις μέχρι σήμερα πληροφορίες, το πρώτο υβριδικό μοντέλο κανονικής παραγωγής της Ferrari, μιας και η Scuderia χαρακτηρίζει την LaFerrari ως αυτοκίνητο περιορισμένης παραγωγής, θα είναι το SUV που ετοιμάζει, το οποίο θα ονομαστεί Purosangue, με την Ferrari να αναγκάζεται να στραφεί στον υβριδισμό προκειμένου να μπορέσει να πιάσει τους όλο και αυστηρότερους κανονισμούς εκπομπών ρύπων.

Η Ferrari δηλώνει πως ο V12 κινητήρας θα παραμείνει στη φαρέτρα της, ενώ έχει βάλει ως στόχο τις 10.000 πωλήσεις ετησίως. Η υβριδική Ferrari θα παρουσιαστεί κάποια στιγμή μέσα στο 2019.

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Η τιμή του MG Cyberster στην Αγγλία

Στο πλαίσιο της περσινής έκθεσης αυτοκινήτου στη Σαγκάη της Κίνας, η MG αποκάλυψε την έκδοση παραγωγής του Cyberster, με την εταιρία -υπό κινεζική ιδιοκτησία-...

Αποχωρεί από την Red Bull ο Adrian Newey

Ο επικεφαλής σχεδιασμού της Red Bull, Adrian Newey, πρόκειται να αποχωρήσει από την ομάδα μετά τη διαμάχη που έχει ξεσπάσει εντός της αυστριακής ομάδας...