H Sophia Floersch δεσμεύτηκε ότι θα επιστρέψει στους αγώνες

Σχετικά άρθρα

Η 18-χρονη Γερμανίδα οδηγός της Formula 3, Sophia Floersch, υπεβλήθη χθες σε επιτυχημένη χειρουργική επέμβαση, έτσι ώστε οι γιατροί να διορθώσουν τον ραγισμένο σπόνδυλο της, που “αποκόμισε” από το σφοδρότατο ατύχημα της στον αγώνα της F3 στους δρόμους του Macau.

Σήμερα, Τρίτη, θέλοντας καθησυχάσει τους οπαδούς έγραψε στο Facebook ότι η αποθεραπεία της βαίνει καλώς και δεσμεύθηκε ότι θα επιστρέψει στους αγώνες, λέγοντας:

Θα επανέλθω. Επιβίωσα από την εγχείρηση που συνολικά διήρκεσε 11 ώρες και ελπίζω από τώρα και στο εξής ότι θα γίνομαι μόνο καλύτερα. Πρέπει να μείνω λίγες μέρες στο Μακάο μέχρι να μπορώ να μεταφερθώ. Θέλω να ευχαριστήσω όλους τους οπαδούς μου για τις ευχές, τις οποίες έχω αρχίσει να διαβάζω, κάτι που με ενθαρρύνει πραγματικά και μου δίνει κουράγιο.

Από την πλευρά του, ο Jean Todt, πρόεδρος της FIA δεσμεύτηκε για την πλήρη διερεύνηση του ατυχήματος, το οποίο άφησε επίσης τραυματία τον Ιάπωνα οδηγό Sho Tsuboi, δύο φωτογράφους και έναν κριτή.

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

H Subaru ανανεώνει το αγωνιστικό BRZ Cup Car Basic

Από το 2013 η Subaru διαθέτει στη γκάμα της αποκλειστικά στην αγορά της Ιαπωνίας μια έκδοση του BRZ έτοιμη για χρήση εντός πίστας, όταν...

H Hyundai παρουσιάζει το αγωνιστικό Ioniq 5 eN1 Cup

Τέσσερις μήνες μετά την προεπισκόπηση η Hyundai αποκάλυψε το Ioniq 5 eN1 Cup, με το μοναδικό αυτό ηλεκτρικό αγωνιστικό αυτοκίνητο να βασίζεται στο Ioniq...