Φανταστικά νέα για εσένα που αγαπάς το αυθεντικό Ford Bronco, καθώς η Gateway Bronco και η Ford ήρθε σε συμφωνία, που επιτρέπει στη Gateway να κατασκευάσει έναν περιορισμένο αριθμό αυτοκινήτων του αμερικάνικου cult οχήματος. Το Bronco που κυκλοφόρησε από το 1966 έως το 1977. Η Gateway θα κατασκευάσει τα συγκεκριμένα Bronco με τις ευλογίες της Ford, με τα αυτοκίνητα να έρχονται με εγγύηση 5 ετών.

Η Gateway ιδρύθηκε από τον Seth Burgett το 2016 ως μια εταιρία ανακατασκευής των Bronco, αλλά γρήγορα έγινε κάτι μεγαλύτερο από αυτό, που τελικά οδήγησε στο να πάρει την άδεια από την Ford να κατασκευάσει μερικά ολοκαίνουρια “παλιά” Bronco από το μηδέν.

Η Gateway θα προσφέρει αρχικά τρία μοντέλα του Bronco, το Fuelie, το Coyote Edition και το Modern Day Warrior, με τιμές από 120.000 έως 180.000 δολάρια. Η Gateway εκσυγχρονίζει το Bronco τοποθετώντας νέες τεχνολογίες, ώστε να τα κάνει πιο αρεστά.

Το Coyote Edition και το Modern Day Warrior θα φορούν έναν 5,0-λιτρο V8 κινητήρα της Ford, ενώ το Fuelie τον 347 Stroker, ενώ θα υπάρχουν δισκόφρενα σε όλους τους τροχούς με δαγκάνες της Willwood.