Επίσημο: OnePlus 6T McLaren Edition

Σχετικά άρθρα

Μετά την χθεσινή διαρροή η McLaren και η OnePlus παρουσιάζουν επίσημα το 6T McLaren Edition, το πρώτο smartphone της συνεργασίας τους, η οποία θα είναι μακροχρόνια.

Το OnePlus 6T McLaren Edition γίνεται το πρώτο smartphone της OnePlus που έχει 10GB RAM, με τον εσωτερικό αποθηκευτικό χώρο να είναι στα 256GB, κάνοντάς το αυτόματα την πιο high-end συσκευή που διαθέτει η εταιρεία. Η ειδική έκδοση του OnePlus 6T φέρει το λογότυπο της McLaren στο κάτω μέρος της πίσω όψης, ενώ υπάρχει και custom θέμα στο περιβάλλον χρήσης που θα αντικατοπτρίζει τη σχεδιαστική γραμμή των αυτοκινήτων της McLaren.

Ακόμα, διαθέτει τον Snapdragon 845 chip της Qualcomm, με οκταπύρηνο επεξεργαστή, την κάρτα γραφικών Adreno 630, και πίσω διπλή κάμερα 16/20 megapixels, ενώ η εμπρός κάμερα είναι 16 mp wide-angle για καλύτερες selfies.

Με μόλις 20 λεπτά φόρτισης, το κινητό αντέχει μια ημέρα μιας και η τεχνολογία Warp Charge 30 επιτρέπει την φόρτιση της μπαταρίας κατά 50%, με το πίσω καπάκι να είναι κατασκευασμένο από carbon. Στην Ευρώπη κοστίζει 699 ευρώ και μπορείς να το παραγγείλεις από το site της OnePlus από την Πέμπτη 13 του μηνός.

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα