Διέρρευσε το OnePlus 6T McLaren Edition πριν την αυριανή παρουσίαση

Σχετικά άρθρα

Την προηγούμενη εβδομάδα έγινε γνωστή η συνεργασία της κινέζικης εταιρίας smartphone OnePlus με τη McLaren, η οποία θα επισημοποιηθεί αύριο με την παρουσίαση της ειδικής έκδοσης του OnePlus 6T με ακόμα περισσότερη μνήμη RAM.

Σήμερα, όμως, διέρρευσαν φωτογραφίες του, με το OnePlus 6T McLaren Edition Speed Orange, όπως είναι το πλήρες όνομα του, να γίνεται το πρώτο smartphone της OnePlus που έχει 10GB RAM, με τον εσωτερικό αποθηκευτικό χώρο να είναι στα 256GB, κάνοντάς το αυτόματα την πιο high-end συσκευή που διαθέτει η εταιρεία. Η ειδική έκδοση του OnePlus 6T φέρει το λογότυπο της McLaren στο κάτω μέρος της πίσω όψης, ενώ υπάρχει και custom θέμα στο περιβάλλον χρήσης που θα αντικατοπτρίζει τη σχεδιαστική γραμμή των αυτοκινήτων της McLaren.

Ακόμα, διαθέτει τον Snapdragon 845 chip της Qualcomm, με οκταπύρηνο επεξεργαστή, την κάρτα γραφικών Adreno 630, και πίσω διπλή κάμερα 16/20 megapixels, ενώ η εμπρός κάμερα είναι 16 mp wide-angle για καλύτερες selfies.

Τα αποκαλυπτήρια θα γίνουν αύριο στο McLaren Technology Centre, σε μια εκδήλωση με tagline “Salute to Speed” και στην ανακοίνωση της OnePlus γίνεται λόγος για μακροχρόνια συνεργασία, επομένως, δεν αποκλείεται να δούμε και άλλα McLaren versions των smartphones της κινέζικης εταιρίας στο μέλλον.

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Η Nissan παρουσιάζει την πιλοτική γραμμή παραγωγής μπαταριών στερεάς κατάστασης

Η Nissan παρουσίασε σήμερα την -υπό κατασκευή- πιλοτική γραμμή παραγωγής μπαταριών στερεάς κατάστασης στο εργοστάσιό της στη Γιοκοχάμα της Ιαπωνίας. Η πιλοτική γραμμή στοχεύει...