Οδηγώντας το Ariel Nomad σε μια χιονισμένη διαδρομή

Σχετικά άρθρα

Στο Mont Ventoux της Γαλλίας βρέθηκε το Top Gear οδηγώντας το Ariel Nomad στα χιόνια. Η συγκεκριμένη διαδρομή είναι μέρος του Tour de France, με το Nomad να ζυγίζει 690 κιλά και φορά έναν 2,4-λίτρων κινητήρα της Honda απόδοσης 238 ίππων με 300 Nm ροπής στις 7.200 σ.α.λ με 300 Nm ροπής στις 4.300 σ.α.λ.

Η δύναμη περνά στον δρόμο μέσω ενός 6-τάχυτου μηχανικού κιβωτίου και αυτό προέλευσης Honda, και ενός μπλοκέ διαφορικού περιορισμένης ολίσθησης. Το μπλοκέ βρίσκεται στον βασικό εξοπλισμό, ενώ στον πρόσθετο θα συναντάμε μερικά επιπλέον συστήματα ασφαλείας. Τα 0-96 χλμ/ώρα τα κάνει σε 3,4 δευτερόλεπτα, έχοντας τελική ταχύτητα 201 χλμ/ώρα.

Βασίζεται στο Atom, έχοντας αυξημένη απόσταση από το έδαφος, ελαστικά εκτός δρόμου διαστάσεων 235/70/15, αναρτήσεις με μεγάλη διαδρομή και ένα σωληνωτό χωροδικτύωμα που προστατεύει τους επιβάτες σε περίπτωση ανατροπής.

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Δες μια Pagani Utopia να διασχίζει έναν πλημμυρισμένο δρόμο στο Ντουμπάι

Μια από τις χειρότερες κακοκαιρίες των τελευταίων ετών "χτύπησε" τις περασμένες ημέρες τα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα, με το Ντουμπάι να μετατρέπεται σε μία απέραντη...