Η μετακίνηση στελεχών μεταξύ Apple και Tesla συνεχίζονται. Τον περασμένο Αύγουστο ένας κορυφαίος μηχανικός της Tesla άφησε την εταιρία για τα “μάτια” την Apple και τις προηγούμενες ημέρες έγινε γνωστό ότι η αμερικάνικη εταιρία τεχνολογίας με έδρα το Cupertino στην California προσέλαβε τον επικεφαλής του σχεδιαστικού τμήματος της εταιρίας του Elon Musk.

To όνομα του σχεδιαστή είναι Andrew Kim, και σύμφωνα με το προφίλ του στο LinkedIn, ο Kim αποχώρησε από την Tesla τον περασμένο μήνα, ενώ είχε εργαστεί σε διάφορα projects, όπως το Roadster και το Model Y. Συνεχίζοντας, στο προφίλ αναφέρει ότι αποτελεί μέλος της Apple από τις αρχές του τρέχοντος μηνός και θα εργαστεί εκεί ως σχεδιαστής, αλλά παραμένει άγνωστο με ποια προϊόντα της εταιρίας θα ασχοληθεί.

Η Apple έχει περισσότερα από 55 αυτόνομα Lexus RX450h με τα οποία διεξάγει δοκιμές εξέλιξης την αυτόνομη τεχνολογία που αναπτύσσει. Η Apple έχει πάρει άδεια προκειμένου να δοκιμάσει την αυτόνομη τεχνολογία στους δρόμους της Καλιφόρνια, τα οποία θα διαθέτουν τιμόνι και πεντάλ της Logitech στο πίσω κάθισμα.