H Apple προσλαμβάνει τον αρχισχεδιαστή της Tesla

Σχετικά άρθρα

Η μετακίνηση στελεχών μεταξύ Apple και Tesla συνεχίζονται. Τον περασμένο Αύγουστο ένας κορυφαίος μηχανικός της Tesla άφησε την εταιρία για τα “μάτια” την Apple και τις προηγούμενες ημέρες έγινε γνωστό ότι η αμερικάνικη εταιρία τεχνολογίας με έδρα το Cupertino στην California προσέλαβε τον επικεφαλής του σχεδιαστικού τμήματος της εταιρίας του Elon Musk.

To όνομα του σχεδιαστή είναι Andrew Kim, και σύμφωνα με το προφίλ του στο LinkedIn, ο Kim αποχώρησε από την Tesla τον περασμένο μήνα, ενώ είχε εργαστεί σε διάφορα projects, όπως το Roadster και το Model Y. Συνεχίζοντας, στο προφίλ αναφέρει ότι αποτελεί μέλος της Apple από τις αρχές του τρέχοντος μηνός και θα εργαστεί εκεί ως σχεδιαστής, αλλά παραμένει άγνωστο με ποια προϊόντα της εταιρίας θα ασχοληθεί.

Η Apple έχει περισσότερα από 55 αυτόνομα Lexus RX450h με τα οποία διεξάγει δοκιμές εξέλιξης την αυτόνομη τεχνολογία που αναπτύσσει. Η Apple έχει πάρει άδεια προκειμένου να δοκιμάσει την αυτόνομη τεχνολογία στους δρόμους της Καλιφόρνια, τα οποία θα διαθέτουν τιμόνι και πεντάλ της Logitech στο πίσω κάθισμα.

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Νέα LFP μπαταρία από την CATL με αυτονομία 1.000 χλμ

Η CATL παρουσίασε μια νέα μπαταρία φωσφορικού σιδήρου λιθίου (LFP) που προσφέρει αυτονομία άνω των 1.000 χιλιομέτρων ανά φόρτιση, στον κινέζικο κύκλο δοκιμών. Η μπαταρία...

Με 460 άλογα το Tesla Model 3 Performance στην Ευρώπη

Στις αρχές της εβδομάδας η Tesla παρουσίασε το Model 3 Performance με την εταιρία να ανακοινώνει πως φέρει δύο νέους ηλεκτροκινητήρες που αποδίδουν 510 άλογα...