Η McLaren έκανε μεγάλη αλλαγή στην προσέγγιση της

Σχετικά άρθρα

Η McLaren ελπίζει για το 2019 να εμφανίσει κάτι καλύτερο από αυτό που έδειξε τα τελευταία χρόνια, καθώς έκλεισε πέντε ολόκληρα χρόνια χωρίς παρουσία στο podium των νικητών, παρότι έχει δαπανήσει υπέρογκα ποσά και έχει κάνει πολλές αλλαγές που θα διευκολύνουν την πρόοδό της.

Ερωτηθείς για το πόσο σίγουρος είναι για μια ανατροπή, ο νέος της οδηγός, Lando Norris, είπε:

Είναι δύσκολο, κανείς δεν ξέρει. Έχουν αξιοπρεπείς ιδέες για τα πράγματα στα οποία δουλεύουν, μέρη που προσπαθούν να βελτιώσουν, όλα αυτά τα μικρά πράγματα, που θα πει ότι είχαν πολλά δεδομένα για να πεις ότι είναι καλύτερα. Τα πράγματα μπορούν πάντα να αλλάξουν, μερικές φορές φαίνονται όλα καλά στη αεροδυναμική σήραγγα, στον σχεδιασμό ή οτιδήποτε άλλο και φτάνεις στην πίστα και το μονοθέσιο κάνει κάτι ελαφρώς διαφορετικό από αυτό που περιμένεις.

Φυσικά είναι σίγουροι ότι κάνουν τις σωστές αλλαγές. Υπήρξε μια μεγάλη αλλαγή στην ομάδα και πώς προσεγγίζουν τα πράγματα, πως προσεγγίζουν τη δουλειά για το επόμενο έτος, την εξέλιξη. Νομίζω ότι εστιάζουν στο να είναι 100% σίγουροι ότι τα πράγματα θα είναι για το καλό, και όχι σαν [το 2018] που ίσως να μην καταλήξουν τόσο καλά.

Συνεχίζοντας, ο Norris είπε ότι πιστεύει ότι η McLaren έχει αναπτύξει μια πολύ καλύτερη κατανόηση, επειδή είναι περισσότερο εστιασμένη στο σκοπό της, ενώ μιλώντας για τη δικιά του απόδοση είπε:

Ο ιδανικός μου στόχος είναι να νικήσω τον Carlos σε κάθε αγώνα και σε κάθε περίοδο κατατακτηρίων. Αυτός, όμως, είναι ένας μη ρεαλιστικός στόχος αυτή τη στιγμή, αλλά θα κάνω την καλύτερη δουλειά που μπορώ, και θα κάνω όσο το δυνατόν καλύτερη προετοιμασία για να είμαι έτοιμος γι ‘αυτό. Θα ήθελα να τον νικήσω, και αυτός είναι ο στόχος μου και ο σκοπός μου.

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

GP Κίνας 2024, FP1: Ο Stroll θέτει το ρυθμό

Μετά από απουσία 5 ετών η Formula 1 επέστρεψε επίσημα στην Κίνα και την πίστα της Σαγκάη, για ένα Σαββατοκύριακο που περιλαμβάνει τον πρώτο...