O CEO της Toyota με το Century GRMN στην πίστα του Fuji

Σχετικά άρθρα

Στο Toyota Gazoo Racing Festival, που πραγματοποιήθηκε στα τέλη του περασμένου Νοεμβρίου στην πίστα του Fuji, βρέθηκαν όλα τα αγωνιστικά με τα οποία τρέχει στα κορυφαία πρωταθλήματα του κόσμου, καθώς επίσης και μια καμουφλαρισμένη Supra. Εκεί, έδωσε το παρόν και ο CEO της εταιρίας, Akio Toyoda, ο οποίος έκανε θεματική είσοδο με το Century GRMN, το οποίο είναι το νέο εταιρικό αυτοκίνητο του.

Σε ρόλο σοφέρ της πολυτελούς και sport λιμουζίνας ο Kamui Kobayashi, ο οποίος συμμετέχει στο WEC μαζί με τον Fernando Alonso. Το Century GRMN αποτελεί -προς το παρόν- ένα one-off project και δεν έχει γίνει γνωστό το κινητήριο σύνολο που υπάρχει κάτω από το καπό.

Το απλό Century, όμως, διαθέτει έναν V8 5,0-λίτρων υβριδικό σύνολο, απόδοσης 425 ίππων. Συγκεκριμένα ο V8 κινητήρας (2UR-FSE) αποδίδει 381 άλογα με 510 Nm ροπής και ο ηλεκτροκινητήρας 224 άλογα με 300 Nm ροπής.

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Επίσημο: Νέο Opel Grandland

Στις αρχές του μήνα η Opel αποκάλυψε το νέο Frontera και σήμερα η γερμανική εταιρία μας δείχνει τη νέα γενιά του Grandland, που τοποθετείται...

Υπάλληλος τράκαρε μια Ferrari F40

Ένας 24χρονος Γερμανός υπάλληλος της αντιπροσωπείας αυτοκινήτων Mechatronik, είχε την ατυχία να τρακάρει μια Ferrari F40 ενώ την οδηγούσε για να την πάει να...