Η Cadillac παρουσίασε επίσημα το XT6. Το μοντέλο είναι ένα crossover που τοποθετείται ανάμεσα στα XT5 και Escalade, έχοντας τρεις σειρές καθισμάτων. Διαθέτει σχεδιαστικά στοιχεία που πρωτοείδαμε στο Escala, όπως τα λεπτά LED φωτιστικά σώματα και οι μεγάλες εισαγωγές αέρα. Υπάρχουν ζάντες 20″ , διπλές απολήξεις εξατμίσεων, με την έκδοση XT6 Sport να διαθέτει μαύρη γρίλια, σπορ προφυλακτήρες, διαφορετικές απολήξεις εξατμίσεων και ζάντες 21″.

Στο εσωτερικό συναντάμε δερμάτινες επενδύσεις, ξύλινα και carbon διακοσμητικά και σύστημα ενημέρωσης και ψυχαγωγίας με οθόνη αφής 8″. Όταν υπάρχει η τρίτη σειρά των καθισμάτων ο χώρος αποσκευών αγγίζει τα 356 λίτρα, ενώ μετά την αναδίπλωση της δεύτερης και της τρίτης σειράς ο χώρος φτάνει μέχρι τα 2.228 λίτρα. Στον πρόσθετο εξοπλισμό υπάρχουν δερμάτινες επενδύσεις ημι-αλανίνης, κλιματιζόμενα καθίσματα, ηχοσύστημα της Bose με 14 ηχεία και άλλα πολλά.

Κίνηση παίρνει από τον V6 3,6-λίτρων κινητήρα απόδοσης 314 ίππων με 373 Nm ροπής. Συνδυάζεται με 9-τάχυτο αυτόματο κιβώτιο που στέλνει τη κίνηση σε όλους τους τροχούς. Το βάρος του αγγίζει τα 2.127 κιλά.

Από πλευράς συστημάτων ασφαλείας το μοντέλο εξοπλίζεται με ενεργό cruise control, αυτόματο σύστημα παρκαρίσματος, head-up display, σύστημα νυχτερινής όρασης, σύστημα αυτόματης πέδησης, σύστημα προειδοποίησης σύγκρουσης και σύστημα ειδοποίησης αλλαγής λωρίδας, Οι πωλήσεις του θα ξεκινήσουν από την άνοιξη.