Στη δημοπρασία Kissimmee του οίκου Mecum Auction αυτή η μοναδική Mustang Shelby GT500 Super Snake του 1967 πουλήθηκε έναντι του ποσού των 2,2 εκατ. δολαρίων, καθιστώντας την ως την ακριβότερη Mustang όλων των εποχών. Το ίδιο αυτοκίνητο το 2013 είχε πουληθεί για 1,3 εκατ. δολάρια.

Τι κάνει ξεχωριστό αυτή τη Mustang Shelby GT500 Super Snake; Φορά τον V8 7,0 λίτρων κινητήρα απόδοσης 520 ίππων προερχόμενο από το αγωνιστικό Ford GT40, ναι αναφέρομαι στο αγωνιστικό που κέρδισε τέσσερις φορές τον 24-ωρο αγώνα του Le Mans από το 1966 έως και το 1969. Το αυτοκίνητο αναπτύχθηκε σε συνεργασία με την Goodyear, καθώς πρόθεση της εταιρίας ήταν να κατασκευαστεί ένα αυτοκίνητο για να δοκιμάσουν τα όρια των ελαστικών. Έτσι, το αυτοκίνητο έπρεπε να είναι σε θέση να επιτύχει εξαιρετικά υψηλές ταχύτητες, ώστε να ελεγχθεί η αντοχή τους σε αυτές τις ταχύτητες.

Το αυτοκίνητο έπιασε τα 275 χλμ/ώρα, που πριν 51 χρόνια αυτή ήταν μια αρκετά υψηλή ταχύτητα για ένα σχετικά προσιτό αυτοκίνητο. Η πρόθεση της Ford ήταν να κατασκευαστεί το 50 αυτοκίνητα ως μια ειδική έκδοση του GT500. Δυστυχώς, οι κινητήρες ήταν υπερβολικά ακριβοί και το αυτοκίνητο θα ήταν τρεις φορές πιο ακριβό από το προαναφερθέν GT500. Επομένως, το συγκεκριμένο είναι το μοναδικό που κατασκευάστηκε.