Η Μεξικάνικη VUHL ανακοίνωσε πως το 05RR είναι πλέον διαθέσιμο στην αγορά. Το μοντέλο αποτελεί την σκληροπυρηνική έκδοση του 05, ζυγίζοντας λιγότερα κιλά, αποδίδοντας ωστόσο περισσότερα άλογα.

Ο 2,3-λίτρων EcoBoost κινητήρας από τα 285 άλογα, δυνάμωσε στα 390 άλογα με 500 Nm ροπής, με την κίνηση να περνά στους τροχούς μέσω ενός εξατάχυτου σειριακού κιβωτίου ταχυτήτων της Sadev. Ζυγίζει 65 κιλά λιγότερο από το απλό 05, με το βάρος του να ανέρχεται στα 660 κιλά, έχοντας έτσι αναλογία 600 ίππων ανά τόνο.

Τα 0-100 χλμ/ώρα τα κάνει σε 2,7 δευτερόλεπτα (0,8 δευτερόλεπτα γρηγορότερα από το 05), με την τελική ταχύτητα να αγγίζει τα 255 χλμ/ώρα.

Το VUHL 05RR μπορεί να κινηθεί νόμιμα στον δρόμο, παρά το επιθετικό bodykit που φορά. Οι ζάντες του είναι κατασκευασμένες από carbon, διαθέτει ελαστικά Michelin Cup 2, με το σώμα να είναι από carbon, ενώ το monocoque σασί του είναι μια μίξη αλουμινίου και carbon.

Το κέντρο βάρους του σε σχέση με το 05 έχει μειωθεί κατά 5 εκατοστά, με το 05RR να διαθέτει μπλοκέ διαφορικό, αγωνιστική ανάρτηση, αγωνιστική κρεμαργιέρα και νέο πίνακα οργάνων.

Το αυτοκίνητο προσφέρεται στις αγορές της Ευρώπης, των ΗΠΑ και του Μεξικό, χωρίς ωστόσο η εταιρία να ανακοινώνει την τιμή του.