O Valentino Balboni οδηγεί εκτός δρόμου την Lamborghini Urus

Σχετικά άρθρα

O Valentino Balboni δεν χρειάζεται ιδιαίτερες συστάσεις. O 69-χρονος Ιταλός έχει συνδεθεί όσο κανένας άλλος με την Lamborghini, και μέχρι το 2008 υπήρξε επίσημος δοκιμαστής της, καθώς τότε πήρε “υποχρεωτική” σύνταξη εξαιτίας της Ιταλικής νομοθεσίας. Ήταν για 40 χρόνια οδηγός εξέλιξης όλων των αυτοκινήτων της Lamborghini, έχοντας οδηγήσει πάνω από το 80% όλων των αυτοκινήτων που έχει κατασκευάσει η ιταλική εταιρία παραγωγής ονείρων.

Στο παραπάνω video θα δεις τον 69-χρονο Ιταλό να οδηγεί τη νέα Lamborghini Urus στον δρόμο αλλά και εκτός αυτού. Να θυμίσω ότι το ιταλικό sport SUV ζυγίζει 2.200 κιλά και φορά τον αλουμινένιο 4,0-λιτρο twin-turbo V8 κινητήρα απόδοσης 650 ίππων στις 6.000 σ.α.λ., με τον κόφτη να “μπαίνει” στις 6.800 σ.α.λ. Η μέγιστη ροπή ανέρχεται στα 850 Nm, διαθέσιμη από τις 2.250 μέχρι τις 4.500 σ.α.λ. Τα 0-100 χλμ/ώρα τα κάνει σε 3,6 δευτερόλεπτα, τα 0-200 χλμ/ώρα σε 12,8 δευτερόλεπτα, με την τελική ταχύτητα να φτάνει τα 305 χλμ/ώρα.

Bonus: Εκτός του Balboni, και ο Harry Metcalfe είχε την ευκαιρία να οδηγήσει την Urus, και μπορείς να δεις τις εντυπώσεις του παρακάτω.

Διάβασε ακόμα

Αποκλειστική Ελληνική συνέντευξη με τον Valentino Balboni

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Suzuki: Παραγωγή 30 εκατομμυρίων αυτοκινήτων στην Ινδία

Η Suzuki ανακοίνωσε ότι η συσσωρευμένη παραγωγή αυτοκινήτων ξεπέρασε τις 30 εκατομμύρια μονάδες στην Ινδία στο τέλος Μαρτίου. Η Ινδία γίνεται η δεύτερη χώρα -μετά...