Skoda Kamiq. Έτσι ονομάζεται το μικρό crossover της Skoda

Σχετικά άρθρα

Η Skoda αποκάλυψε το όνομα του μικρού συμπαγούς SUV που θα παρουσιάσει στην έκθεση της Γενεύης τον Μάρτιο. Το ονόμασε Kamiq, με το όνομα να το χρησιμοποιεί ήδη στη Κίνα.

Το τρίτο SUV της Skoda για την ευρωπαϊκή αγορά, αποτελεί την έκδοση παραγωγής του Vision X Concept με το μοντέλο να είναι η έκδοση της Skoda των Volkswagen T-Cross και Seat Arona και θα τοποθετηθεί κάτω από τα Karoq και Kodiaq. Και αυτό θα κατασκευάζεται πάνω στην MQB A0 πλατφόρμα του VW Group, έχοντας μεταξόνιο που θα φτάνει τα 2.645 mm.

https://www.youtube.com/watch?v=cg_Ap–1zIo

Το αυτοκίνητο διαθέτει λεπτά LED φωτιστικά σώματα, συστήματα υποβοήθησης, άνεσης, ασφάλειας και κίνηση θα παίρνει από μικρούς κινητήρες βενζίνης και πετρελαίου που θα συνδυάζονται με μηχανικά και αυτόματα κιβώτια ταχυτήτων, τα οποία θα στέλνουν τη κίνηση αποκλειστικά στον μπροστά άξονα.

Η λέξη Kamiq προέρχεται από τη γλώσσα των Ινούιτ, των Εσκιμώων που κατοικούν στο Βορρά του Καναδά και στη Γροιλανδία και ετυμολογικά υποδηλώνει “κάτι που ταιριάζει απόλυτα, σαν δεύτερη επιδερμίδα, σε κάθε κατάσταση“.

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Δες την Michele Mouton να αντιδρά στη νίκη της στο Rally Ακρόπολις

Η Michele Mouton είναι η πιο επιτυχημένη γυναίκα που συμμετείχε ποτέ στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Ράλι και φέτος συμπληρώνονται 50 χρόνια από τον πρώτο της...
Autoblog.gr