Μόλις πριν μερικές ημέρες διάβασες για μια γυναίκα που έκοψε ακάλυπτη επιταγή 40.000 δολαρίων για το καινούριο της Honda, με τον τραπεζικό της λογαριασμό να έχει μόλις 10 δολάρια και ένας άνδρας την ξεπέρασε κατά πολύ, μιας και με μόλις 5 δολάρια στον τραπεζικό του λογαριασμό, έκοψε επιταγές για να αγοράσει τέσσερα αυτοκίνητα, συνολικής αξίας μεγαλύτερης των 200.000 δολαρίων.

Πρόκειται για τον Keith Greene από την Φλόριντα των ΗΠΑ, ο οποίος άνοιξε ένα λογαριασμό στην Navy Federal Credit Union και σε αυτόν έβαλε μόλις 5 δολάρια. Στη συνέχεια πήγε και αγόρασε δύο Mercedes, ένα Range Rover και ένα Infiniti, δίνοντας επιταγές, οι οποίες όπως αποδείχτηκε ήταν ακάλυπτες. Οι αντιπροσωπείες από όπου ο Greene αγόρασε τα αυτοκίνητα δεν άργησαν να διαπιστώσουν πως ο λογαριασμός του Greece ήταν άδειος. Επί έξι εβδομάδες, οι υπεύθυνοι των αντιπροσωπειών είχαν επικοινωνία με τον Greene, ο οποίος τους διαβεβαίωσε πως θα πληρώσει τις επιταγές, πράγμα που δεν έκανε ποτέ.

Τελικά ο Greene συνελήφθη και πλέον είναι αντιμέτωπος με κατηγορίες για απάτη. Τα τρία από τα αυτοκίνητα που είχε αγοράσει έχουν επιστρέψει στις αντιπροσωπείες, αλλά η τύχη του Infiniti αγνοείται.