Η BMW ετοιμάζει το i7 με αυτονομία 600 χλμ

Σχετικά άρθρα

Σύμφωνα με αναφορές η BMW ετοιμάζει το i7, ένα μεγάλο αμιγώς ηλεκτροκίνητο σεντάν μοντέλο που θα έχει παρόμοιες διαστάσεις με αυτές της 7-Series.

Θα προσφέρει αυτονομία έως 600 χιλιόμετρα στον κύκλο δοκιμών WLTP, με την BMW να χρησιμοποιεί την τεχνογνωσία που έχει αποκτήσει λόγω της συμμετοχής της στην Formula E.

Θα διατίθεται σε διάφορες εκδόσεις ιπποδύναμης και αυτονομίας και αναμένεται στην αγορά το 2022, έναν χρόνο μετά την έκδοση παραγωγής του iNext. Η γερμανική εταιρία ετοιμάζει επίσης και το i4, ένα μικρότερο σεντάν που και αυτό θα κυκλοφορήσει το 2021.

Τα παραπάνω μοντέλα αποτελούν μέρος του σχεδίου της BMW που θέλει έως το 2025 να διαθέτει στην αγορά τουλάχιστον 25 ηλεκτροκίνητα μοντέλα, 12 εκ των οποίων αμιγώς ηλεκτρικά.

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Suzuki: Παραγωγή 30 εκατομμυρίων αυτοκινήτων στην Ινδία

Η Suzuki ανακοίνωσε ότι η συσσωρευμένη παραγωγή αυτοκινήτων ξεπέρασε τις 30 εκατομμύρια μονάδες στην Ινδία στο τέλος Μαρτίου. Η Ινδία γίνεται η δεύτερη χώρα -μετά...

Να τι συμβαίνει σε έναν κινητήρα εάν του βάλεις πολύ παραπάνω λάδι

Όλοι οι κινητήρες εσωτερικής καύσης απαιτούν λάδι για να λειτουργούν, αλλά τι γίνεται εάν βάλεις παραπάνω λάδι από αυτό που ορίζει ο κατασκευαστής; Μερικά...