Πριν ακριβώς ένα μήνα, η Ford παρουσίασε τη νέα Mustang Shelby GT500, η οποία είναι η πιο δυνατή και πιο γρήγορη Mustang στην ιστορία του μοντέλου. Και αυτό χάρη στον κομπρεσοράτο V8 5,2-λίτρων κινητήρα που αποδίδει περισσότερους από 700 ίππους.

Ένα πράγμα που λατρεύεις στο αυτοκίνητο είναι το εθιστικό γουργουρητό του V8 κινητήρα, καθώς και ο πλούσιος ήχος της εξάτμισης. Δυστυχώς, όμως, ζούμε σε μια υπερβολικά ορθή κοινωνία και κάποιους τους ενοχλεί, κάτι που πέρα από την πλάκα είναι απόλυτα σεβαστό.

Γι’αυτό, η Ford εξοπλίζει το μοντέλο με μια εξάτμιση που διαθέτει διάφορα προγράμματα. Η εξάτμιση λειτουργεί όπως κάθε εξάτμιση με ενεργό σύστημα. Έτσι, όταν επιλέξεις το Quiet Mode ή Quiet Start (ήσυχη λειτουργία ή ήσυχη εκκίνηση) το αυτοκίνητο κλείνει ένα σύνολο διαφραγμάτων στο μήκος της εξάτμισης, ρίχνοντας τον παραγόμενο ήχο στα περίπου 75 dB. Τα προγράμματα της εξάτμισης είναι το Quiet, το Normal, το Sport και το Track και στο παραπάνω video μπορείς να δεις τις διαφορές που έχει το καθένα.