Η GMC παρουσίασε την ανανεωμένη έκδοση του Acadia, με τη τωρινή γενιά του να βρίσκεται στην αγορά ήδη τρία χρόνια.

Το μοντέλο αποκτά νέους προφυλακτήρες, νέα LED φωτιστικά σώματα, χρωμιομένη γρίλια, νέο σχεδιασμό καθρεπτών, νέες ζάντες και νέα διακοσμητικά. Στο εσωτερικό συναντάμε το νέο σύστημα ενημέρωσης και ψυχαγωγίας με οθόνη αφής 8″, που υποστηρίζει και φωνητικές εντολές. Επίσης το ανανεωμένο μοντέλο έχει σύστημα ασύρματης φόρτισης smarthphone, δύο θύρες USB-C, κάμερα οπισθοπορείας υψηλής ευκρίνειας, head-up display και νέες επενδύσεις.

Οι πωλήσεις του θα ξεκινήσουν τον Σεπτεμβριο στις ΗΠΑ και μηχανικά θα φορά τον 2,0λιτρο turbo τετρακύλινδρο κινητήρα απόδοσης 233 ίππων με 350 Nm ροπής. Επίσης θα προσφέρεται ένας 2,5-λίτρων και ένας V6 3,6-λίτρων. Ο 2,0-λιτρος κινητήρας διαθέτει και σύστημα απενεργοποίησης των δύο κυλίνδρων (Active Fuel Management).

Οι κινητήρες θα συνδυάζονται με 9-τάχυτο αυτόματο κιβώτιο ταχυτήτων που αντικαθιστά το 6-τάχυτο. Το νέο κιβώτιο προσφέρει καλύτερες αλλαγές και μειωμένη κατανάλωση, ενώ λόγω του ηλεκτρονικού επιλογέα, δημιουργείται ένας πρόσθετος χώρος αποθήκευσης μιρκοαντικειμένων στη κεντρική κονσόλα.