Η Audi μειώνει τους κινητήρες της αλλά και τα υψηλόβαθμα στελέχη για να μειώσει τα κόστη

Σχετικά άρθρα

Η Audi τον περασμένο Ιανουάριο πούλησε 144.650 αυτοκίνητα, πτώση 3% σε σχέση με τον Ιανουάριο του 2018, με την πτώση να οφείλεται κυρίως λόγω του νέου τρόπου μέτρησης εκπομπών και μέσης κατανάλωσης WLTP.

O CEO της Audi, Bram Schot, σε πρόσφατη συνέντευξή του δήλωσε πως η γερμανική εταιρία θα μειώνει τον αριθμό των προσφερόμενων κινητήρων της προκειμένου να μειώσει τα κόστη της, κάτι που θα έχει ως αποτέλεσμα την αύξηση των ταμειακών της ροών. Όπως συμπλήρωσε ο Schot, η Audi έχει μειώσει την πολυπλοκότητα των μοντέλων της κατά περίπου 30%, μιας και όπως είπε, δεν μπορούν πλέον να προσφέρουν μοντέλα και εξοπλισμό που κάνουν μικρές πωλήσεις. Επί του παρόντος δεν έχει γίνει γνωστοί ποιοι κινητήρες θα καταργηθούν.

Ο Schot πρόσθεσε πως η Audi έχει βάλει ως στόχο να εξοικονομήσει 15 δισ. ευρώ έως το 2022 και για να το πετύχει, σχεδιάζει να εξαλείψει ένα ολόκληρο επίπεδο διοίκησης ή να μειώσει το 10% των υψηλόβαθμων στελεχών της. Επιπλέον, στοχεύει να σταματήσει τη βραδινή βάρδια στο κεντρικό εργοστάσιο της στο Ingolstadt της Γερμανία.

Τέλος ο CEO της Audi είπε πως:

Ένα πράγμα είναι ξεκάθαρο. Το βασικό κόστος μας είναι πολύ υψηλό και στοχεύουμε να αλλάξουμε την εταιρική κουλτούρα και να μετατρέψουμε της Audi σε μια πιο ανοικτή, πιο θηλυκή/γυναικεία και νεότερη εταιρεία.

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα