Στις 5 Μαρτίου η Mitsubishi θα παρουσιάσει στην έκθεση της Γενεύης το Engelberg Tourer Concept, την ευρωπαϊκή έκδοση του νέου L200, όπως και το ανανεωμένο ASX.

Το Engelberg Tourer concept διαθέτει στοιχεία SUV και ηλεκτρικού αυτοκινήτου, με το όνομα του να είναι εμπνευσμένο από την άγρια ομορφιά μιας Αλπικής πόλης με πλούσια παράδοση στο χώρο του αθλητισμού και σύμφωνα με την ιαπωνική εταιρία. Το concept θα εφοδιάζεται με όλες τις τεχνολογίες της Mitsubishi.

1Διάβασε επίσης

Επίσημο: Νέο Mitsubishi L200

Η ευρωπαϊκή έκδοση του νέου L200 φορά τον 2,2-λίτρων turbodiesel κινητήρα που συνδυάζεται με 6-τάχυτο μηχανικό ή αυτόματο κιβώτιο ταχυτήτων.

2Διάβασε ακόμη

Mitsubishi ASX facelift 2019

Το ανανεωμένο ASX αποκτά τη νέα σχεδιαστική γλώσσα της ιαπωνικής εταιρίας, την Dynamic Shield, έχοντας νέους προφυλακτήρες, νέα γρίλια, νέα LED φωτιστικά σώματα, ενώ προσφέρεται και σε νέα χρώματα, όπως τα Red Diamond, Sunshine Orange και Oak Brown.

Στο εσωτερικό συναντάμε νέα οθόνη αφής στο κέντρο της κονσόλας διαστάσεων 8″, με σύστημα πλοήγησης της Tom Tom και πληροφορίες κυκλοφορίας σε πραγματικό χρόνο. Η εταιρία θα προσφέρει και ένα app για smartphone που θα δείχνει τα διανυθέντα χιλιόμετρα, το κοντέρ, τα προειδοποιητικά λαμπάκια και άλλες πληροφορίες.

3

Στην Ευρώπη το ανανεωμένο Mitsubishi ASX θα προσφέρεται με τον ατμοσφαιρικό 2,0-λιτρο κινητήρα βενζίνης που συνδυάζεται είτε με 5-τάχυτο μηχανικό κιβώτιο, είτε με το INVECS 3-III CVT που μιμείται έξι σχέσεις με Sport λειτουργία. Παρότι η Mitsubishi δεν αποκάλυψε την ιπποδύναμη του κινητήρα, η λογική λέει πως αυτός θα αποδίδει 150 άλογα με 195 Nm ροπής. Το ανανεωμένο ASX θα προσφέρεται τόσο ως δικίνητο, όσο και ως τετρακίνητο.

Στο περίπτερο της εταιρίας θα βρίσκονται ακόμη τα i-MiEV, Mirage, Eclipse Cross, Outlander και Outlander PHEV. Επίσης εκεί θα υπάρχει και το νέο σύστημα ενημέρωσης και ψυχαγωγίας “Mitsubishi Connect” αλλά και το “Dendo Driver House”, ένα σύστημα που υπόσχεται πως μειώνει τους λογαριασμούς ηλεκτρικού ρεύματος και το κόστος καυσίμων, ενώ μπορεί να παρέχει και ηλεκτρική ενέργεια σε περιπτώσεις έκτακτης ανάγκης.