Μετά την Alfa Romeo 4C Nemesis και την Alfa Romeo 4C Centurion 007 – The Green Arrow, η Pogea Racing παρουσιάζει μια ακόμη βελτιωμένη Alfa Romeo 4C. Την ονομάζει Zeus και είναι βαμμένη στο γαλάζιο χρώμα Kenny Blue. Η εταιρία της έχει φορέσει νέο bodykit, νέες ζάντες, χαμηλότερη ανάρτηση, νέες Nappa δερμάτινες επενδύσεις στο εσωτερικό, όπως και βελούδινα πατάκια.

Μηχανικά ο 1.750άρης κινητήρας έχει δυναμώσει στα 351 άλογα και στα 458 Nm ροπής. Λόγω της αυξημένης ιπποδύναμης, αλλά και του μειωμένου βάρους κατά 100 κιλά, η Alfa Romeo 4C Zeus κάνει τα 0-100 χλμ/ώρα σε 3,4 δευτερόλεπτα, (1,1 δευτερόλεπτα ταχύτερα από την εργοστασιακή τιμή), τα 0-200 χλμ/ώρα τα κάνει σε 8,1 δευτερόλεπτα, ενώ έχει τελική ταχύτητα 304 χλμ/ώρα (258 χλμ/ώρα η εργοστασιακή τιμή).

Το αυτοκίνητο ζυγίζει μόλις 904 κιλά, με τα 100 κιλά να “χάνονται” λόγω της εκτενής χρήσης carbon και της αφαίρεσης του ηχοσυστήματος. Οι μπροστά ζάντες είναι διαστάσεων 18″ και οι πίσω 19″, με τις coilover αναρτήσεις να είναι της KW. Το κέντρο βάρους έχει μειωθεί κατά 50 mm, ενώ η εταιρία εξοπλίζει το αυτοκίνητο και με υδραυλικό σύστημα ανύψωσης του μπροστινού μέρους, έτσι ώστε να μπορεί να περάσει πάνω από σαμαράκια.

Για εκείνους που θέλουν να κάνουν μια υποχώρηση στο βάρος, η εταιρία προσφέρει ηχοσύστημα της Alpine με subwoofer και κάμερα οπισθοπορείας. Μόλις 10 Alfa Romeo 4C Zeus θα κατασκευάσει η Pogea Racing, με τα τρία να έχουν ήδη παραδοθεί στους ιδιοκτήτες τους. Η τιμή του πακέτου ξεκινά από τις 50.100 ευρώ, χωρίς σε αυτή να περιλαμβάνεται η τιμή του αυτοκινήτου.