Ο Lak Sira, ένας 22-χρονος επιχειρηματίας από το Ηνωμένο Βασίλειο εξετάζει να κινηθεί νομικά εναντίον της αντιπροσωπείας της Lamborghini στο Μάντσεστερ, καθώς μια ώρα μετά την παραλαβή από το service της αντιπροσωπείας η Gallardo πήρε φωτιά και έγινε στάχτη.

Ο Sira αναφέρει ότι ήταν μαζί με την φίλη του, όταν πήραν το αυτοκίνητο από την αντιπροσωπεία και πλήρωσαν 10.000 λίρες για την συντήρηση του ιταλικού supercar, το οποίο είναι ντυμένο με χρυσό αυτοκόλλητο βινυλίου. Λίγα λεπτά αργότερα η συνεπιβάτης παραπονέθηκε ότι δεν μπορούσε να αναπνεύσει, καθώς μύριζε έντονα καύσιμο.

Ο Sira πήρε τηλέφωνο την αντιπροσωπεία, αλλά του είπαν ότι ήταν φυσικό το αυτοκίνητο να μυρίζει καύσιμο σε κάποιο βαθμό, ξαφνικά όμως πήρε φωτιά, ενώ κινούταν κατά μήκος του αυτοκινητόδρομου Μ6 κοντά στο Μάντσεστερ.

Ο Sira πιστεύει ότι όποιος εργάστηκε στο αυτοκίνητο κατά τη διάρκεια της συντήρησης είναι υπεύθυνος για ό,τι συνέβη και για το λόγο αυτό θα συναντηθεί σύντομα με τους δικηγόρους του για να εξετάσει τις νομικές επιλογές του.