Το ημερολόγιο έγραφε Μάρτιος του 2013, όταν ο οίκος Italdesign Giugiaro, θέλοντας να γιορτάσει τα 45 χρόνια στον χώρο παρουσίασε τα Parcour και Parcour Roadster Concept. Τον Σεπτέμβριο του ίδιου έτους η Audi παρουσίασε το Nanuk Quattro Concept, που αποτελούσε την εξέλιξη του Parcour. Αυτό που ξεχώριζε στα αυτοκίνητα ήταν πως η απόσταση από το έδαφος μπορεί να αυξομειωθεί από 210 έως 330 mm, κάνοντας το την μια να έχει SUV εμφάνιση και την άλλη, εμφάνιση ενός σπορ αυτοκινήτου. Κάτι αντίστοιχο με την ανάρτηση του Korres Project 4, αλλά η πρόταση του Giugiaro είναι εντελώς διαφορετική και λιγότερο πολύπλοκη από αυτή του Korres Project 4.

6 χρόνια μετά και στην ίδια έκθεση, η GFG Style, η νέα εταιρία που έχει ιδρύσει ο Giorgetto Giugiaro μαζί με τον γιο του Fabrizio, παρουσιάζουν το Kangaroo, ένα πρωτότυπο hyper-electric διθέσιο SUV, όπως χαρακτηριστικά το περιγράφουν. Αυτό είναι το δεύτερο πρωτότυπο της εταιρίας, καθώς πριν ακριβώς 12 μήνες έδειξαν στην ίδια έκθεση το Sybilla.

Το νέο concept διαθέτει πρωτοποριακό σχεδιασμό, αποτελώντας την εξέλιξη του Parcour και βασίζεται σε αλουμινένιο πλαίσιο. Το αμάξωμα είναι εξ΄ολοκλήρου από carbon, με την ηλεκτρική πλατφόρμα να εξελίσσεται από κοινού με την CH Auto. Διαθέτει κάμερες αντί για πλαϊνούς καθρέπτες, ενώ φέρει και τεχνολογία που του επιτρέπει να κινηθεί αυτόνομα.

Η ανάρτηση έχει τρεις επιλογές ρύθμισης, την Racing που μειώνει την απόσταση από το έδαφος στα 140 mm, την Road με την απόσταση από το έδαφος να αγγίζει τα 190 mm και την Off-Road που κάνει το μοντέλο να έχει 260 mm απόσταση από το έδαφος. Η ανάρτηση αποτελείται από ένα υδραυλικό σύστημα και πλήρως ρυθμιζόμενα αμορτισέρ.

Οι ζάντες είναι διαστάσεων 22″, με τους δύο ηλεκτροκινητήρες του να αποδίδουν 490 άλογα με 680 Nm ροπής και να αντλούν ενέργεια από μια μπαταρία 90 kWh που προσφέρει αυτονομία 450 χλμ/ώρα ανά φόρτιση.

Η GFG Style αναφέρει ότι το αυτοκίνητο θα μπορεί να επιταχύνει στα 0-100 χλμ/ώρα σε 3,8 δευτ., η τελική θα είναι κοντά στα 250 χλμ/ώρα, ενώ μπορεί να κινηθεί σε κάθε έδαφος, όντας τετρακίνητο και με σύστημα τετραδιεύθυνσης.