Επίσημο: Νέο Hyundai Sonata

Σχετικά άρθρα

Η Hyundai μας δείχνει το νέο Sonata που θα κάνει ντεμπούτο στην έκθεση της Νέας Υόρκης τον επόμενο μήνα. Η όγδοη γενιά του μοντέλου έχει αποκτήσει τη νέα σχεδιαστική γλώσσα της νοτιοκορεατικής φίρμας, την Sensuous Sportines.

Αντλεί στοιχεία από το Le Fil Rouge concept, με το μήκος του να έχει αυξηθεί κατά 45 mm. το ύψος του να έχει μειωθεί κατά 30 mm, ενώ το πλάτος αυξήθηκε κατά 25 mm, σε σχέση με τη προηγούμενη γενιά. Οι αυξημένες διαστάσεις επέτρεψαν την Hyundai να μεγαλώσει το μεταξόνιο κατά 35 mm, προσφέροντας έτσι περισσότερο χώρο στους επιβάτες.

Το εσωτερικό έχει γίνει πιο premium, με την εταιρία να τοποθετεί καλύτερης ποιότητας υλικά, κρυφό φωτισμό, χρωμιομένα διακοσμητικά, ενώ για πρώτη φορά, η Hyundai προσφέρει τη δυνατότητα ο οδηγός να ανοίγει το αυτοκίνητο του μέσω μιας ειδικής εφαρμογής στο smartphone του, επωφελούμενη την τεχνολογία NFC, που μετατρέπει το κινητό του τηλέφωνο σε ψηφιακό κλειδί.

To Sonata θα μπορεί να αναγνωρίσει μέχρι τέσσερα ψηφιακά κλειδιά, προσαρμόζοντας αυτόματα διάφορες ρυθμίσεις, όπως την θέση των καθισμάτων, του τιμονιού και των καθρεπτών, τις ρυθμίσεις του συστήματος ενημέρωσης και ψυχαγωγίας, αυτές του κλιματισμού κτλ.

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Επίσημο: Tesla Model 3 Performance με 517 άλογα

Η Tesla παρουσίασε σήμερα την γρήγορη έκδοση του ανανεωμένου Model 3, το Model 3 Performance. Είναι το ισχυρότερο Model 3 που έχει κατασκευάσει η...