Ο August Achleitner, ο επικεφαλής προϊοντικού σχεδιασμού της Porsche, βρέθηκε στο περίπτερο της Porsche στην έκθεση της Γενεύης και από εκεί δήλωσε πως οι τωρινές Boxster και Cayman θα βρίσκονται στην αγορά μέχρι το 2023.

Επίσης μίλησε και για τις όλο και αυστηρότερες νόρμες εκπομπών που ισχύουν στην Ευρώπη. Συγκεκριμένα είπε πως οι αυστηρότεροι κανονισμοί Euro 7 που θα τεθούν σε ισχύ πολύ σύντομα, θα φέρουν βαθιές επιπτώσεις στους κατασκευαστές σπορ αυτοκινήτων. Σύμφωνα με τα λόγια του Achleitner:

Η κατάσταση στην Ευρώπη δεν είναι πραγματικά διασκεδαστική, διότι υπάρχει μια τάση να αλλάζουμε αυτές τις απαιτήσεις με δραματική ταχύτητα που δεν ταιριάζει καθόλου με τους χρόνους ανάπτυξης στην αυτοκινητοβιομηχανία.

O CEO της Porsche, ο Oliver Blume, από τη μεριά του δήλωσε πως ένα νέο hypercar από την Porsche θα παρουσιαστεί το 2025 και θα είναι ηλεκτροκίνητο. Ωστόσο ο Blume δεν αποκάλυψε εάν το αυτοκίνητο θα είναι υβριδικό ή αμιγώς ηλεκτρικό, αλλά είπε πως πιστεύει ότι μέσα στα επόμενα 3-4 χρόνια η τεχνολογία των μπαταριών θα έχει προχωρήσει αρκετά, ώστε αυτές να μπορούν να τοποθετηθούν σε ένα hyperar της γερμανικής εταιρίας.

Πρόσθεσε πως οι μπαταρίες ενδεχομένως να είναι στερεού τύπου, μιας και η Porsche συνεργάζεται με το πανεπιστήμιο του Στάνφορντ για την ανάπτυξη τους. Οι συγκεκριμένες μπαταρίες θα προσφέρουν αυτονομία 1.000 χλμ ανά φόρτιση, θα ζυγίζουν 30% λιγότερο από τις υπάρχουσες μπαταρίες, το 99% των υλικών τους θα είναι ανακυκλώσιμα, ενώ υπόσχονται και ταχεία φόρτιση, με τον χρόνο φόρτισης να διαρκεί όσο και η πλήρωση του ρεζερβουάρ ενός αυτοκινήτου με κινητήρα εσωτερικής καύσης.