Τα νέα Volkswagen Golf GTI και Golf R θα παρουσιαστούν το 2020

Σχετικά άρθρα

Μόλις χθες διάβασες πως η γερμανική εταιρία πήρε την απόφαση να καθυστερήσει το λανσάρισμα του νέου Golf και σήμερα εκπρόσωπος της Volkswagen επιβεβαίωσε πως τα νέα Golf GTI και Golf R θα κυκλοφορήσουν στην αγορά το 2020.

Τα νέα Golf GTI και Golf R θα δυναμώσουν. Το Golf R θα παράγει 330-350 άλογα, με τα δύο μοντέλα να μην κάνουν υβριδικής τεχνολογίας και να φορούν τον 2,0-λιτρο TSI κινητήρα.

Στο GTI, αυτός θα προσφέρεται σε δύο εκδόσεις με την βασική έκδοση να αποδίδει κοντά στα 255-260 άλογα, ενώ η δυνατότερη έκδοση, που εικάζεται πως θα ονομαστεί Golf GTI Cup, θα αποδίδει 300 άλογα. Ο κινητήρας θα συνδυάζεται τόσο με 6-τάχυτο χειροκίνητο κιβώτιο ταχυτήτων, όσο και με 7-τάχυτο αυτόματο DSG.

Το νέο Golf GTI θα κάνει τα 0-100 χλμ/ώρα σε λιγότερο από 6 δευτερόλεπτα, με την τελική ταχύτητα να περιορίζεται ηλεκτρονικά στα 250 χλμ/ώρα.

ΠηγήWhich Car

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Volkswagen ID.Code Concept

Η Volkswagen στην έκθεση του Πεκίνου παρουσίασε το ID.Code Concept, ένα νέο πρωτότυπο SUV που μας δείχνει τη νέα σχεδιαστική φιλοσοφία που θα έχουν...

Διέρρευσε η sedan έκδοση του VW Passat, μόνο για την Κίνα

Η ένατη γενιά του VW Passat έκανε το ντεμπούτο της πέρυσι στην Ευρώπη, αποκλειστικά διαθέσιμη ως estate. Ωστόσο, η κινεζική αγορά έχει διαφορετικές προτιμήσεις,...