Καθυστερεί το λανσάρισμα του νέου VW Golf

Σχετικά άρθρα

Οι μέχρι σήμερα πληροφορίες ανέφεραν ότι το νέο Golf θα παρουσιαστεί στην έκθεση της Φρανκφούρτης τον ερχόμενο Σεπτέμβριο, έτσι ώστε να κυκλοφορήσει στην αγορά το δεύτερο μισό του 2019. Ο προγραμματισμός, όμως, φαίνεται ότι άλλαξε, και η γερμανική εταιρία θα αποκαλύψει την όγδοη γενιά του best-seller της λίγο μετά την προαναφερθείσα έκθεση αυτοκινήτου, καθώς εκεί θα κάνει το παγκόσμιο ντεμπούτο του το ηλεκτρικό ID. Με αυτό τον τρόπο, η Volkswagen θέλει να δώσει μεγαλύτερη κάλυψη από τον παγκόσμιο τύπο για κάθε μοντέλο της και πιο συγκεκριμένα θέλει να δώσει στην όγδοη γενιά του Golf την αποκλειστικότητα που της αξίζει.

Σύμφωνα με αναφορές του Automotive News, ο επικεφαλής marketing και πωλήσεων της Volkswagen, Jurgen Stackmann δήλωσε:

Πιστεύουμε ότι είναι καλύτερο το Golf να κυκλοφορήσει στις αρχές του επόμενου έτους με μια πλήρως επιθετική στρατηγική, δεν έχει τίποτα να κάνει με την παραγωγή του, είναι μια απόφαση πωλήσεων, δεδομένου ότι δεν προσπαθείτε να βάλετε ένα αυτοκίνητο κάτω από το χριστουγεννιάτικο δέντρο σας, αν βγάζαμε το αυτοκίνητο προς πώληση τον Δεκέμβριο, τότε κανείς δεν θα το προσέξει.

Η γερμανική Bild όμως, αναφέρει ότι η Volkswagen αντιμετωπίζει μερικά bugs με τα προηγμένα συστήματα τεχνολογίας και ασφαλείας που θα εξοπλίζεται το μοντέλο, και γι’αυτό θα καθυστερήσει το λανσάρισμα του νέου Golf.

Διάβασε ακόμα

Το νέο Golf φέρει το ανανεωμένο λογότυπο της Volkswagen

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Volkswagen ID.Code Concept

Η Volkswagen στην έκθεση του Πεκίνου παρουσίασε το ID.Code Concept, ένα νέο πρωτότυπο SUV που μας δείχνει τη νέα σχεδιαστική φιλοσοφία που θα έχουν...

Διέρρευσε η sedan έκδοση του VW Passat, μόνο για την Κίνα

Η ένατη γενιά του VW Passat έκανε το ντεμπούτο της πέρυσι στην Ευρώπη, αποκλειστικά διαθέσιμη ως estate. Ωστόσο, η κινεζική αγορά έχει διαφορετικές προτιμήσεις,...